Care credeti ca e cel mai rau lucru care vi se poate intampla in acest moment, inafara de moarte, Sida si alte chestii deadly?
Care credeti ca e cel mai rau lucru care vi se poate intampla in acest moment, inafara de moarte, Sida si alte chestii deadly?
cine e subsemanata aia?Mesaj iniţiat de Cirozel
![]()
Last edited by Saphyne; 01-12-2005 at 18:03.
sa raman fara tigari la noapte ...
alt addict!Mesaj iniţiat de quaxo
Chiar Cirozel cine e subsemnata aia? De ce nu ne spui mai multe de ea?
suna naspa subsemnataMesaj iniţiat de Cirozel
anyway ontopic: sa zicem ca daca m-as despartii de ciro....
nu tin neaparat
(glumeam draga nu sarii cu cutzatu)![]()
![]()
hmm........daca ar murii ai mei.....ar fii naspa......
dar in clipa asta cel mai naspa lucru ar fii sa intre vara-mea la mine in camera...(ca e la mine, venii sa ma f.... la creieri) probabil as bate-o
sa raman fara parinti si fara prieteni![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Cel mai rau lucru care mi se poate intampla este sa nu mi se intample nimic! As turba de plictiseala!
Uita-te in oglinda sa vezi o gradina zoologica!
sa sufar un atac cerebral si sa ramanvegetable
![]()
Last edited by Moderator; 01-12-2005 at 18:29.
thy Xan Op has spoken !!!Mesaj iniţiat de xan
![]()
ma gandeam ce naspa ar fii sa nu iau bacu.....sau sa nu ma bage vreun prof in bac.......sau daca ar venii un cutremur naspa si as ramane pe drumuri
naspa![]()
Sa nu se mai fabrice cola![]()
they hatin'
OMGMesaj iniţiat de cat23
![]()
![]()
![]()
gezas NU MAI VORBII ASA!!!!!!!!!
inchina-te!!!![]()
![]()
![]()
cola........thy esence that runs thru my veins.....![]()
to come back reincarnated
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
sa nu mearga microfonu`.....
As aparea a doua zii la Tv : "Aseara, intre orele 22:00-23:00, la mult asteptatul concert hip hop, a avut loc o tragedie. Intr`un moment de furie, cauzat de nefunctionarea corespunzatoare a aparaturii, solistul principal a agresat aproape 40 de spectatori, inainte de a fi imobilizat de fortele de ordine. Dintre raniti, multi se afla in stare f. grava. In declaratia de presa, artistul a afirmat urmatoarele ..(...)...
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
S-a cam intamplat lucrul cel mai de kkt, sper sa nu mai apara si alte kkt-uri o vreme, sa imi pierd mama, sora sau prietenii...![]()
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
pai u esti cantaret man?esti cunoscut?Mesaj iniţiat de wrajitorul20
Mesaj iniţiat de xan
aoleu cata castravetele ai fii....1,94m ( sau cat ai)
cel mai rau lucru?: sa raman fara prieteni sau familie, dar cel mai groaznik ar fii sa am despart de prietena mea, ar fii singuru lucru peste care nu cred k as putea trece
sa nu mai pot sa scriu,sa nu mai am inspiratie![]()
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: