Cine l-a terminat ? ahhcine a trecut de soare hehehe .. muhaha super tare jocul cred ca am jucat o luna la hard sa-l termin
![]()
Cine l-a terminat ? ahhcine a trecut de soare hehehe .. muhaha super tare jocul cred ca am jucat o luna la hard sa-l termin
![]()
eu l-am terminat1 sapt mi-a luat (la hard)
![]()
nice game![]()
L-am terminat eu, 110 nivele. M-am chinui 1 luna cred, innebunisem cu el, dar a meritat
![]()
Mesaj iniţiat de BULETE
![]()
asta e ala de dau gainile cu oua pe tine si se joaca si in 2? e aparut nou sau e mai demult ca e chiar misto sa il joci![]()
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
poi io ajung de fiecare data la penultima planeta... si bang un asteroid sau un ou..... m-am plictisit...ca nu pot sa trec
azi il trecui si eu ,,, 110 nivele GOD >> a meritat .... am si io 19 mil puncte !!!Mesaj iniţiat de r033rt
110 nivele ?!Mesaj iniţiat de r033rt
sigur vorbim de acelasi joc?
![]()
hehe..l-am terminat si eu![]()
))
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
si io l-am terminat cu cheaturi![]()
Fara cheaturi e practic imposibil
Sau poate sa ai in tine calmu' lu' Data din StarTrek![]()
Zmbeşte !!!
![]()
Mine va fi mai rău . . .
terminat in 5 zile pe hard fara cheat`uri....asta demult....acum nu ma mai pasioneaza jocu` asta...totusi a fost dragutz!nice..asteptam 3`ul...
![]()
pentru un joc de 2-3 ore...a fost bun...pe cand 3-ul ca, totusi, cand te plictisesti dai cu tastatura in monitor cand te loveste un ou....
exista cheaturi pt el?!![]()
mie nu mi-au trebuit cheaturi
![]()
vezi ca sunt chiar in joc...dar intai le activezi din meniul jocului...iar apoi cand incepi apesi pe F4, F5, F6, F7...nu mai stiu exact care sunt tastele...dar sunt astea cu FMesaj iniţiat de ovisebdan
cu cheat il treci in 1 ora..!
Asa ca sa va stric placerea jocului:Mesaj iniţiat de ovisebdan
- F5 sari peste nivelul curent;
- F6 iti da viata;
- F7 "Power-Up";
- F8 racheta.
Daca preferati sa jucati la modul "sportiv", jucati cu "cheat OFF".
Daca ai apucat sa te "spurci"odata la cheaturi nu te mai poti abtine pe urma.
Banaţi-mă, banaţi-ma
![]()
Sau dacă nu, eutanasiaţi-mă
![]()
eu nu l-am terminat dar am ajuns la nivelul 90 si ceva!
inca ma chinui
am ajuns la pamant
Eu nu pot fara cheaturi sa trec de centura de asteroizi. Imi iau vieti si imi scade puterea si fara putere maxima mai greu sa termini viu. Sunt ca lumea cutsceneurile, cand pilotul nu da prioritate ozn-ului, cand merge drept apoi intoarce sa o ia la dreapta sau cand il ia radarul.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: