La Serious Sam 2 am o belea....mi se restarteaza calculatorul....merge...joc putin si tzac-pac...se rr calc...ce dra-q are?...ce pot face?
incearca sa il instalezi din nou
sau sa-l cumperi original
Pana acum ti`a mers? Sau acum e prima oara cand il instalezi si nu iti merge? Vezi la cerintele minime....sa nu cumva sa nu fie placa video buna...si dx9c...sau mai e o varianta...poate l`ai avut pus...l`ai jucat...si i`ai dat doar delete simplu...ee jocu si`a mai lasat anumite fisiere prin registri...incearca sa le cureti de acolo...sa ne dai mesaj sa ne spui ce ai facut bafta ... sper sa reusesti!
ce rost are sa dai bani degeaba cand poti sa-l iei pe gratisMesaj iniţiat de GhostHUB
clar!! se poate lua si free!
vezi daca tot nu iti merge ial de la cineva de pe hub la care a mers..! bafta!
Incearca sa mai scoti din detalii, eu cand aveam 256 mb de ram in NFSU2 mi se reseta daca ii bagam si "crowds", de fiecare data.
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
am patit-o si eu la half life 2 tot asa se reseta dupa ce jucam si am downloadat alt kit pt hl 2
De placa video nu stiu ce sa spun ca nu ma pricep la ATI, dar 512 ram sa stii ca nu este suficient pt. a juca SS2 cu detalii maxime... Cu 768 ram si Fx5700 un amic a trebuit sa mai scoata cate ceva din detalii, eu nu l-am jucat asa ca nu stiu cum se misca.Mesaj iniţiat de D@ny
Last edited by JediMindTricks; 03-12-2005 at 12:27.
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: