Ce parere aveti despre PRO TV si despre manelistii care au cantat imnul Romaniei pe 1 Decembrie?
Ce parere aveti despre PRO TV si despre manelistii care au cantat imnul Romaniei pe 1 Decembrie?
Pacat ca nu am vazut... Ma intreb daca stiau toate versutrile.... Cum bagau? "Hai dasteapta-te rommane, ca esti mare gagikar..."E clar Pro Tv ar trebui sa se numeasca Pro manele.
![]()
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
avEAm o parere buna despre PRO TV chiar mai buna decat Antena1 da' ce au facut ei acum e jalnic.Am auzit manelisti care au spus ca facandu-i pe astia sa cante imnul Romaniei ne-au jignit pe noi,romanii.Mesaj iniţiat de netspy
Din cauza televizorului (banda ingusta) nu prind PRO TV.....dar se pare ca nu pierd multe........si daca vi se pare ca e grav sa auzi imnu in varianta manelista....asta e nimic.......IO L-AM AUZIT LA KISS FM![]()
![]()
![]()
![]()
CANTAT IN UNGURESTE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei, nu stiu daca pot sa merg pana acolo si sa zic ca ne-au jignit, doar si ei sunt tot romani, dar oricum...
RUN/DOS/RUN
imn cantat in ungureste, imn cantat de manelisti.......cum spuneam inainte.....se duce dracu tzara asta.......
gezas bine naiba ca nu l-am auzit imi faceam mai multi nervi
pai de ce sa nu cante si tiganii imnul romaniei? ce ei nu sant romanani?
Au dat tara tziganilor asta au facut ... daca pus tziganii sa ne cante imnu ... asta e....
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
wow si ce asta va surprinde.....in tara asta nu mai exista spirit national...cat despre PRO tv.....e cel mai distrus....da de fapt toate sunt distruse.....
Mesaj iniţiat de DRAKO
La Kiss Fm l-a cantat Alina Vancia, si a cantat doar o strofa, si asta ca replica sarcastica la isprava PRO TVului
Ce a facut Pr TV mi se pare oarecum jignitor la adresa imnului (ca si idee, concept, initiativa, cum vreti sa ii ziceti), pe cand faza de la Kiss Fm mi s-a parut geniala (ca si parodie, si nu cred ca s-a vrut a fi mai mult decat parodie. . .)
Zmbeşte !!!
![]()
Mine va fi mai rău . . .
Insusi gandul de a face o astfel de parodie e de condamnat!!! Parodie neparodie tot nu trebuiau sa o difuzeze....nici macar un vers!!! E ca si cand Schumacher s-ar duce in cursa imbracat in combinezonu de la Renault!!!Mesaj iniţiat de geutz
![]()
Rusinica Carcotasilor.....o fi vrut ei sa faca o gluma dar daca scapasera cativa romani care nu s-au simtit ofensati de varianta manea.....au reusit ei sa ii jigneasca!!!!
In ziua de azi toate televiziunile alearga dupa rating si ar face orice pentru bani,eu le asemuiesc oarecum cu niste curve.Chiar nu ma mira ca au recurs la un rahat de genu' asta pt rating. E cea mai mare blasfemie sa-ti lasi tu , roman, imnu' national cantat , 1 la mana de o minoritate, 2 la mana cantat de 1 minoritate proasta si putreda prin felul in care gandeste ,3 la mana cantat de niste oligofreni .
Probabil ca varianta de "diri diri " va fii " Desteapta-te romane din somnul care esteeeeeee.... "
O a doua chestiune... cantat de unguri ?Asta e ca si cum ai pune negrii sa cante imnu' Klu Klux Klan-ului . Punctele 1 ,2 ,3 se aplica si pt astia.
Un lucru e cert, daca suntem in stare sa lasam manelistii sa ne cante imnul , sa-si bata joc de o traditie , suntem in stare sa ne vindem si tara pentru bani celui care ofera mai mult
PS: Tiganii nu sunt romani , ungurii nu sunt romani, ambele natii sunt pupincuriste , daca nu am fii nnoi romanii ei nu ar avea dupa ce sa bea apa (tiganii ar fi nishte amarati fara sa prosteasca romanu' , fara sa cante manele, fara sa fure ) si ar fii fara casa ( ungurii pe care ii toleram de atata timp , si care, dupa ce ca le oferim drepturi ( ei fiind MINORITATE!!!! ) tot indraznesc sa ceara mai mult...asa e..ii dai omului un deget iti ia toata mana)
Mesaj iniţiat de Cirozel
...lol
and sad in acelasi timp.....SAD BUT TRUE!!!
uh!le`am ratat pe amandoua
oricum pentru mine 1 dec a fost o zi ca oricare alta... (in afara de faptul ca am primit si eu mancare de la ai mei! -party-)
lol saracu de tineMesaj iniţiat de CrazyRama
de obicei nu-ti dau?
cum sa fie MAH ZII CA ORICARE ALTA!!! a fost ziua ta!!! a romanului din tine!!!!!
eu am stat si m-am uitat cum au reparat tzeava sparta din care sarea apa![]()
Romania nu mai e de multa vreme tara noastra....ar trebui sa se numeasca RRomgariaam vazut pe PRO TV de 1Dec si mi s-a intors stomacul pe dos....super penibil,patetic si jalnic imnul cantat de ei....iar la KISS FM cand am auzit imnul cantat in ungureste imi venea sa sparg boxele
![]()
![]()
![]()
Geeezas f*cking holy shit!Give me a f*cking gun k iese masacru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pai stati asa..... Au "manelit" imnul?!?!? Nu l-au cantat pur si simplu pe notele pe care e compus?!?!? This is some nasty shit!!!![]()
![]()
![]()
![]()
RUN/DOS/RUN
copti rau de tot nu asa ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Mai aveau sa puna pe B.U.G Mafia si pe cei de la Parazitii sa cante imnul romaniei in stil hip hop si formatia era completa![]()
![]()
Oare cum ar fi sunat ........................................
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: