superunealta bergenbier

Newcomer nego reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    19.0

superunealta bergenbier

hello,
    stie cineva vreun centru de premiere de la promotia "castiga o superunealta" de la bergenbier.
    centrele sunt trecute la http://www.prieteniistiudece.ro/#/centre_de_premiere dar majoritatea sunt
    magazine mici care nu imi spun nimic numele de pe site...

Banned velea_razvan's Avatar velea_razvan are ceva special... velea_razvan are ceva special...
    Data de inscriere
    12-05-2007
    Locaţie
    Dubai, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    489
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    109
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    dc nu incerci la magazinele mai mari de cartier,acolo cred ca au idee de promotie ,gen NIela,Phanicson,Pan grup,sunt mai multe
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member Nokia6680's Avatar Nokia6680 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    19-12-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    711
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    92
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    pai zice pe site niela, helin's, olas prod din romanesti, non-stopul de la pelendava, romnicon ....... de obicei pe la non-stopuri au premiile de la promotii.

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Incearca in 1 Mai la SARA.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

Senior Member alex_t's Avatar alex_t are ceva special... alex_t are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    459
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    119
    Puncte CF
    6.0
    la promotia asta am castigat si eu 2 sticle de bere...am cautat de mi-a venit rau si nu am gasit

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Este un magazin In Rovine in intersectia de "sub" liceul Arghezi, de acolo poti ridica.

Banned CvF.Dan's Avatar CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta CvF.Dan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    17-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0