Plusauto lanseaza cel de-al doilea complex integrat Ford in Craiova


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Plusauto lanseaza cel de-al doilea complex integrat Ford in Craiova

  Craiova, 23 septembrie 2010Plusauto inaugureaza o investitie in valoare de 1.500.000 euro intr-un nou complex Ford in Craiova. Amplasamentul are o suprafata totala de 10.000 mp, din care 400 mp sunt alocati showroom-ului si 1.100 mp sunt alocati service-ului.

  Investitia in acest nou complex Ford (showroom si service) a presupus construirea unor facilitati care raspund celor mai inalte exigente cu care producatorul de automobile si-a obisnuit clientii. Showroom-ul prezinta posibilitatea expunerii unui numar de 7 automobile, iar service-ul dispune de un departament de diagnoza mecanica si electrica, si de un departament de tinichigerie-vopsitorie care opereaza cu materiale ecologice. Asistenta acordata clientilor acestui complex va fi asigurata de 20 de angajati.
  Noul sediu este situat in strada Calea Bucuresti, nr. 115/1C, inainte de pasarela Pielesti. Aici, pentru orice reparatie sau lucrare de intretinere, toti clientii Plusauto vor beneficia in mod gratuit pana la finalul lunii octombrie de test IDS sau test sistem franare.

  “Acest nou complex Ford reprezinta cea mai importanta realizare a Plusauto din acest an. Decizia de a ne extinde prin constructia celui de-al doilea complex Ford din municipiul Craiova exprima dorinta noastra de a fi mai aproape de actualii nostri clienti si de a oferi viitorilor clienti servicii la cele mai înalte standarde Ford”, a declarat Horatiu Buzatu, directorul general Plusauto.


  Plusauto si-a început activitatea in orasul Craiova in anul 2000, detinand in prezent 4 complexe integrate showroom-service: 2 in Craiova, unul in Slatina si unul in Drobeta Turnu Severin. Service-urile Plusauto deservesc peste 5000 de unitati pe an, societatea avand in prezent un numar total de peste 90 de angajati.

  Pentru mai multe detalii va rugam contactati:
  Telefon: 0731 363 047
  Plusauto lanseaza cel de-al doilea complex integrat Ford in Craiova Fisiere atasate SDC13928.JPG  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: