Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Taxă de înscriere - CHESTIONAR

Vezi rezultatele sondajului: Aţi fi de acord cu majorarea taxei de înscriere de la 100 lei, la 150 lei ?

Votanţi
33. Nu poţi vota in acest sondaj
  • DA

13 39.39%
  • NU

20 60.61%
    Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5

Taxă de înscriere - CHESTIONAR

Aţi fi de acord cu majorarea taxei de înscriere de la 100 lei, la 150 lei, cu condiţia ca evenimentul să fie cronometrat cu celule de cronometrare ?

Aş prefera să voteze doar cei care participă de obicei, cât şi potenţialii paticipanţi la viitoarele curse din Craiova.
    D13Z6

Junior Danny-little STN's Avatar Danny-little STN este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    13-05-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    49
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Fotocelulele sunt un "must have" pentru ca in ritmul asta nu se mai poate ... s-au cam "decalibrat" ceasurile din dotare probabil, altfel nu se pot explica timpii de pe la noi (cel putin din ultimele 3 curse, knd m-au interesat timpii), sau ar mai fi o explicatie, dar mie nu imi plac certurile, dak nu am nume

Referitor la taxa de participare ca o parere personala este si asa destul de mare (vezi cursa de la straja, sectia debutanti), dar si dak ar fi sa se includa celulele in taxa de inscriere eu unu zic k nu se explica valoarea de 50ron\participant, asta avand in vedere ca nu prea sunt curse cu mai putin de 30 d participanti...

Ps: Cele de mai sus sunt pareri personale, a nu se lua personal
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Nu ia nimeni nimic personal, Dani, stai liniştit. Tocmai de asta am făcut topicul ăsta, pentru discuţii, pentru păreri, ş.a.m.d.

Cred că se poate cădea de acord, indiferent că va fi 150, 130 sau 120 lei, pentru că, presupun că toată lumea e conștientă, bani nu sunt. Sponsorii - potențiali - spun "Sună-mă mâine!" sau "Te sun eu mai târziu!", și când suni, sau aștepți să te sune, e degeaba. În afară de FREAKTUNING, care au susținut financiar fiecare cursă la care le-a fost cerut sprijinul, cu greu se găsesc sponsori care să dea cât de puțin.

Vreau să menționez că acest topic este început din proprie inițiativă, fără să urmez "indicațiile" lui sharpe sau a oricărei alte persoane și aș vrea ca discuțiile să urmeze exact pe subiectul topicului - taxă de înscriere.
    Last edited by Gabi; 30-09-2010 at 23:56.
    D13Z6

Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0
    Parerea mea e ca si-asa taxa e destul de mare. Fara probleme se pot inchiria celule cu taxa de participare 100 ron !
    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

Member ROV's Avatar ROV va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    10-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    141
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    71
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Se pot inchiria celule, insa cu o taxa de 120 ron, s-ar putea cumpara o sticla de apa si ceva mancare pentur piloti.
    Mie pe la 12 de exemplu incepe sa imi vina foame si sete , iar daca uit sa imi iau un corn si o sticla de apa in masina , fac foamea pana la ora 3 sau 4 cand este premierea.
    Sa incercam sa facem evenimentul cat mai placut pentru toti.
    Daca asa nu se poate, macar o masina cu sucuri si mancare de unde sa ne putem cumpara .
    Racing, because other sports require only one ball .

Newcomer DjRainManFast este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    16-04-2010
    Locaţie
    Rm Valcea
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Mie sincer mi se pare mare si asa, dar inteleg ca e dificil sa organizezi si trebuie platite anumite chesti, iar 100 de ron mi se pare ,sa zicem acceptabil, dar daca s-ar majora la 150 ron eu cred ca as zice pas la unele curse, pentru ca unii dintre noi mai avem si ceva distanta pana la cursa, care necesita benzina, plus ca se mai cheltuie bani pe mancare,sucuri....desi in modul cel mai limitat cu putinta, tot se cheltuie. Eu spun sincer ca daca nu ar veni nimeni cu mine in masina care sa cotizeze la benzina mi-ar fi cam imposibil sa vin la curse. Deci din punctul meu de vedere e o majorare prea mare, iar din cate tin minte au fost celule si la taxa de 100 ron, si anul asta si anul trecut. Acum sti cum e, majoritatea decide....eu mi-am spus doar parerea mea. Ar trebui mai bine sa mediatizam cat mai mult acest tip de curse si sa incercam sa mai aducem cativa participanti la start, eu prin valcea incerc....desi in zadar. Facute niste filmulete mai complexe, in care sa surprinda si momente de pana sa inceapa cursa, de dupa...de la premiere.....sa vada cati mai multi ce atmosfera e acolo, poate se hotarasc sa vina, mai multi participanti...mai multi bani, mai mult spectacol zic si eu....ca dupa mintea mea eu i-as pune pe toti la coasta!

Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0
    Rovule , anu` trecut cat a fost taxa la "5 Years of Passion" si ce conditii au fost ?
    Asta ca sa raspundem direct la subiectul topicului .
    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

Data de inscriere
    10-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    141
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    71
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Borat Vezi mesajele
    Rovule , anu` trecut cat a fost taxa la "5 Years of Passion" si ce conditii au fost ?
    Asta ca sa raspundem direct la subiectul topicului .
    Citez: 'Taxa de inscriere este de 100 RON, in taxa de participare sunt incluse numerele de concurs.

Cronometrarea la acest eveniment se va realiza cu foto celule autorizate si verificate FRAS .'

S-au dat din cate tin minte sandwich-uri si suc pentru participanti.
    Insa cu ajutorul fetelor ca altfel, sa le comanzi undeva probabil ar fi fost mai scump.

Eu am zis ca un 120 de ron ar fi ok tinand cont ca preturile au mai crescut putin samd, pentru ca trebuie sa constientizam ca pe langa start si finish ( 1minut si ceva ) deci cam 6 minute de masina , restul timpului se rezuma la asteptat la coada de masini.

Am vorbit astazi cu Sarpe mai multe printre care si chestia asta, adica sa incerce sa faca pe viitor un eveniment de o calitate mai buna atat pentru piloti cat si pentru spectatori.Ideea era sa aduca macar o masina de unde sa se poata cumpara un sandwich un suc sau o cafea, asta in cazul in care din taxa de participare nu s-ar strange suficienti bani pentru cheltuielile cu ambulanta, jandarmi, celule etc. Eu unul sunt convins ca ar face vanzare destula si in aceelasi timp ar aduce numai laude organziatorului.
    Sa fim sinceri,e de ajuns faptul ca in afara de unele portiuni din Bucovat nu sunt amenajate locuri pentru spectatori, pe langa faptul ca se sta in camp deschis, mai trebuie sa se si care de acasa cu mancare si apa .Daca nu se creeaza conditii cat de cat , ce pretentii sa avem de la spectatori. Pentru ce sa vina in numar mare cand nu au nici macar de unde sa isi ia o cafea . Asta e probabil si unu din motivele pentru care in ultima urcare numarul spectatorilor se injumatateste.
    O alta idee ar fi aceea de a cunoste si specatorii masinile ce urca , o statie si doua boxe ar fi primite cu aplauze. Asta in opinia mea ar fi sa transformi o cursa de Bucovat intr-un eveniment sportiv ce se poate bucura de cea mai buna publicitate "publicitatea din gura in gura".Asa atragem spectatori, ridicam putin stafeta, catigam notorietate si odata cu ea si sponsori.

Cand e urmatoarea cursa?

Newcomer Rio88 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    46
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    Nu vad fotocelulele ca fiind un lucru absolut necesar , insa daca organizatorul va cere o taxa suplimentara de 50 ron eu voi fi deacord. Asa cum s-au facut curse fara celule pana acum cativa ani , sunt sigur ca ne vom descurca si de acum inainte.

Insane Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1970
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    4244
    Puncte CF
    0.0
    offtopic: de preferat si votantii sa fie tot din categoria participant la respectivele curse (doar cei care au dat pana acum 100lei)

Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Parerea mea e ca si-asa taxa e destul de mare. Fara probleme se pot inchiria celule cu taxa de participare 100 ron !
    De acum un an de zile, de când aţi făcut ultima cursă, s-au schimbat un pic preţurile, Alex, şi, repet, sponsorii nu se înghesuie.
    Citat Mesaj iniţiat de ROV Vezi mesajele
    Se pot inchiria celule, insa cu o taxa de 120 ron, s-ar putea cumpara o sticla de apa si ceva mancare pentur piloti.

[...]

Daca asa nu se poate, macar o masina cu sucuri si mancare de unde sa ne putem cumpara .
    E un aspect demn de luat în seamă pentru următoarele evenimente.
    Citat Mesaj iniţiat de DjRainManFast Vezi mesajele
    Mie sincer mi se pare mare si asa, dar inteleg ca e dificil sa organizezi si trebuie platite anumite chesti, iar 100 de ron mi se pare ,sa zicem acceptabil, dar daca s-ar majora la 150 ron eu cred ca as zice pas la unele curse, pentru ca unii dintre noi mai avem si ceva distanta pana la cursa, care necesita benzina, plus ca se mai cheltuie bani pe mancare,sucuri....desi in modul cel mai limitat cu putinta, tot se cheltuie. Eu spun sincer ca daca nu ar veni nimeni cu mine in masina care sa cotizeze la benzina mi-ar fi cam imposibil sa vin la curse. Deci din punctul meu de vedere e o majorare prea mare, iar din cate tin minte au fost celule si la taxa de 100 ron, si anul asta si anul trecut. Acum sti cum e, majoritatea decide....eu mi-am spus doar parerea mea. Ar trebui mai bine sa mediatizam cat mai mult acest tip de curse si sa incercam sa mai aducem cativa participanti la start, eu prin valcea incerc....desi in zadar. Facute niste filmulete mai complexe, in care sa surprinda si momente de pana sa inceapa cursa, de dupa...de la premiere.....sa vada cati mai multi ce atmosfera e acolo, poate se hotarasc sa vina, mai multi participanti...mai multi bani, mai mult spectacol zic si eu....ca dupa mintea mea eu i-as pune pe toti la coasta!
    Nu eşti singurul, Cucule, care i-ar pune pe toţi la coastă, însă e greu, dacă nu chiar imposibil. Nu am nimic cu nimeni, cu nicio categorie de pasionaţi de evenimente auto (linii, coastă, drift, îndemânare, etc.), dar unii chiar n-au nicio treabă cu fenomenul, nici măcar prin comportamentul mizer de care dau dovadă live, la evenimente, sau pe forumuri
    Citat Mesaj iniţiat de Rio88 Vezi mesajele
    Nu vad fotocelulele ca fiind un lucru absolut necesar , insa daca organizatorul va cere o taxa suplimentara de 50 ron eu voi fi deacord. Asa cum s-au facut curse fara celule pana acum cativa ani , sunt sigur ca ne vom descurca si de acum inainte.
    Dacă am avea "albitrii" care să cronometreze corect, da, n-ar fi nevoie de celule. Până atunci, pentru a spulbera orice îndoială, prezenţa celulelor este absolut necesară.
    Citat Mesaj iniţiat de Mondeo Vezi mesajele
    offtopic: de preferat si votantii sa fie tot din categoria participant la respectivele curse (doar cei care au dat pana acum 100lei)
    E greu pentru unii; chiar şi să citească!

PS: aş vrea să prind ziua în care Craiova va avea o cursă făcută ca la carte, prin eforturile a X oameni, prin cunoştinţele a X oameni, etc. Dar cred că vreau degeaba, pentru că mai bine cârcotim şi ţinem la propriile orgolii, decât să facem ceva pentru ceea ce se numeşte "pasiune comună".
    D13Z6

Member tjr_evo9's Avatar tjr_evo9 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Gabi Vezi mesajele
    PS: aş vrea să prind ziua în care Craiova va avea o cursă făcută ca la carte, prin eforturile a X oameni, prin cunoştinţele a X oameni, etc. Dar cred că vreau degeaba, pentru că mai bine cârcotim şi ţinem la propriile orgolii, decât să facem ceva pentru ceea ce se numeşte "pasiune comună".
    not agree.
    spune tu ce a lipsit atunci in afara de spectatori? bine, nu ma refer la aia caterincosi...
    Cursa organizata sub FRAS ( deci nema albitrii semi-alcoolici )
    Titi , Vallino, Alina Bunica, Andronache - invitati din CNR
    Celule -
    Cupe frumoase - nu solnitele de s-au tot dat in ultimul timp
    4 urcari promise - 4 efectuate
    Poarta de start - asta n-am mai vazut la nici o cursa ( ori nu-mi aduc aminte )
    Sandwich-uri la participanti / Rov-ule sa nu zici c-ai uitat de el...
    promovare : net, radio ,
    fotografi profi : Mindwar, TranceRem plus altii
    Masinile din CNR, inclusiv a lui Duval , in centru la fantana cateva ore ( cat s-a permis ) pt a promova evenimentul

Exista si mai bine de atat?
    s-a facut alta cursa mai bine de atat?
    nu mai zic de sponsori, ca nici atunci n-au prea fost , si unii ( dintre organizatori ) si-au golit economiile pt a ajuta la plata tuturor serviciilor.

poate a fost si ceva gresit ( dar fara intentie ) , poate-mi aduci tu aminte, eu am uitat probabil...

P.S Plus Bonus...l-am gonit pe Darth Vader de pe traseu , aka raulllllll ! Cioara poate confirma...
    Daca luptam, putem pierde...dar daca nu luptam, suntem pierduti !

Data de inscriere
    10-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    141
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    71
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Salut Romeo,

N-am uitat , eu sunt si gurmand de fel. Voi ati demonstrat ca se poate , insa e prea putin important pentru mine cine si ce a organizat, mai mult ma intereseaza viitoarele evenimente, adica sa aiba un anumit standard .
    Ideea este urmatoarea: Cum facem ca pe viitor evenimentele sa fie in acest fel?
    Promovare mai buna in oras ? Promovare continua, astfel incat sa nu fie o promovare cu doar cateva zile inainte de evenimente?
    Sunt sigur ca ar fi mai multi iubitori ai acestor evenimente insa daca nimeni nu le arata despre ce e vorba , avem sa vina in weekend la 8 dimineata la locul de desfasurare al evenimentelor.
    Eu unu, am prieteni care uneori nu vine tocmai pentru ca nu au anumite conditii asigurate, pentru ca, sa fim sinceri, daca nu esti un impatimit adevarat nu-ti prea vine sa iti pierzi weekendul la o cursa unde alearga unii cu masinile , nu-ti spune nimeni nimic despre ce se intampla acolo,nu ai de unde sa iti ei un sandwich sau un suc ,o cafea,nu ai si tu o muzica intre coborare si startul urmator, nu stii ordinea de start Ex : "urmeaza pilotul X pe masina X " pentru ca e destul timp intre 2 masini sa spui lucrurile astea publicului.

Sunt unele lucruri care poate sunt mai greu de pus in practica, insa unele sunt de detalii , detalii care necesita putine resurse si mai multa implicare (organizare )

Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de romeo23evo9 Vezi mesajele
    not agree.
    spune tu ce a lipsit atunci in afara de spectatori? bine, nu ma refer la aia caterincosi...
    Cursa organizata sub FRAS ( deci nema albitrii semi-alcoolici )
    Titi , Vallino, Alina Bunica, Andronache - invitati din CNR
    Celule -
    Cupe frumoase - nu solnitele de s-au tot dat in ultimul timp
    4 urcari promise - 4 efectuate
    Poarta de start - asta n-am mai vazut la nici o cursa ( ori nu-mi aduc aminte )
    Sandwich-uri la participanti / Rov-ule sa nu zici c-ai uitat de el...
    promovare : net, radio ,
    fotografi profi : Mindwar, TranceRem plus altii
    Masinile din CNR, inclusiv a lui Duval , in centru la fantana cateva ore ( cat s-a permis ) pt a promova evenimentul

Exista si mai bine de atat?
    s-a facut alta cursa mai bine de atat?
    nu mai zic de sponsori, ca nici atunci n-au prea fost , si unii ( dintre organizatori ) si-au golit economiile pt a ajuta la plata tuturor serviciilor.

poate a fost si ceva gresit ( dar fara intentie ) , poate-mi aduci tu aminte, eu am uitat probabil...

P.S Plus Bonus...l-am gonit pe Darth Vader de pe traseu , aka raulllllll ! Cioara poate confirma...
    5 Years of Passion a iesit o cursa frumoasa,bine organizata,cu o imagine demna de invidiat
    dar de ce nu spuneti ca ati ramas cu gaura de 30 de mil de pe urma cursei (si asta dupa ce v-ati golit buzunarele pentru cursa asta)?
    o cursa aniversara ca asta merita facuta cu sacrificii dar cand faci mai mult de o cursa pe an atunci nu mai merita,eu unu nu-mi permit sa arunc din buzunar 3000 de lei la fiecare cursa,ar insemna sa arunc in fiecare an minim 1500 de euro
    si pentru ce? ca sa am piloti din national sa faca spectacol cand eu incerc sa promovez cursele de amatori si incerc sa imping in fata oameni noi si care merita incurajati la curse?

plus ca stim cu totii ca ACR-ul nu merge niciodata pe pierdere si mi se pare normal
    asadar ....propun o discutie live in acest week-end la care sunt invitati toti cei care se dau si au idee de fenomenul curselor sa discutam problemele pe care le avem si sa gasim o rezolvare,internetul asta mai mult incurca decat ajuta
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.

http://www.nucarpatica.org/

Oldtimer Omnia's Avatar Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-03-2008
    Locaţie
    2 pasi in urma ta
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1872
    Puncte CF
    40.5
    Vad ca iarasi se preconizeaza o discutie cu finalitate nula dar cu potential de cearta.

Oameni buni, si ma refer aici la Alexius, Romeo, Sharpe si Gabi ca si organizatori ai diverselor evenimente, MEREU vor exista indivizi care sa nu fie multumiti. Oricare dintre voi a fost sau poate fi acuzat ca a bagat ceva in buzunar: de la un sandwich care a ramas nealocat pana la sume, teoretic, importante, chiar daca la finalul zile, cu facturi, chitante si bonuri in mana contabilitatea e pe 0.

N-are rost sa va certati nici in ceea ce priveste aspectul celei mai reusite curse, pentru ca niciodata socotateala de acasa nu se potrivste cu cea din targ: ba apare o inadvertenta in ceea ce priveste calculul timpilor, ba se intarzie la urcari etc, etc.

Ca si economist va spun ca e imposibil sa faci o estimare a costurilor antrenate de o cursa de la o luna la alta. Rationamentul e simplu: nu stii niciodata pe cati participanti te poti baza. Se mai pune si problema sponsorilor pe foametea asta, pentru ca e mai simplu pentru o firma sa isi „eludeze„ contabilitatea in acte cu 3000 Ron si sa plece administratorul cu ei acasa decat sa ii treaca cu titlu de sposorizare si sa economiseasca astfel, la un profit brut lunar de 10000 Ron, 480 Ron (era un exemplu).

Daca vreunul dintre cei patru mentionati anterior dispune de metode „nepotiste” pentru a cara dupa sine o divizie de pompieri, o sectie de rutieristi si ceva personal medical cu tot cu ambulanta din dotare, atunci sunt de acord sa se conteste cresterea taxei de inscriere. Pana una alta, niciuna dintre autoritatile locale nu isi pune duminica oamenii la dispozitie doar pentru ochii frumosi ai nepotului lu' nea Ionel de la scara 2. Deci alte costuri.

De asemenea nu exista modalitate de a taxa si spectatorii pentru ca aceste curse sunt organizate pe drumuri publice. Totodata, concurentii nu sunt (marea majoritate) membri ai vreunei asociatii care sa perceapa contributii lunare din care sa se constituie fonduri permanente pentru astfel de evenimente.

Iarasi...automobilismul sportiv nu a capatat notorietatea nationala de care se bucura spre exemplu fotbalul, si nici nu presupune prezenta a 3 dudui imbracate sumar care sa defileze la start.... asta ca sa plateasca omul bilet de intrare. Majoritatea vin pe deal ca sa constate ca Tenu spre exemplu, nu merge nici pe departe atat de repede precum criticul sportiv din balarii care cocarja noaptea de dinainte masina lu al batran pe calea bucuresti.

Voi, organizatori si concurenti, puneti de-o cursa pentru distractie, intre cunoscatori, astfel incat si cei care nu isi pemit sa alerge in CNVC sa guste o cursa.

Ideea e simpla....nu e vina nimanui ca preturile nu mai sunt asa mici ca acum doi ani. Oricum, de voie de nevoie, daca efortul financiar va deveni prea mare pentru o urcare pe Bucovat, se va renunta si la locale. Pana atunci, mai facem economie de la un pachet de tigari si dam 10 lei in plus pentru ...celule spre exemplu.
    Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong

https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0

De-al casei catalin_tenu's Avatar catalin_tenu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    eu vreau sa ii felicit in primul rand pe toti cei care participa la aceste curse : piloti, organizatori dar nu in ultimul rand publicul pt k daca o cursa e lipsita de spectatori nu mai are acelasi farmec,ii felicit pt k stiu ce sacrificii se fac din toate punctele de vedere pt a participa la o cursa exact in acea ordine.
    cu scumpiri sau nu curse eu zic k se pot face inca si cu 100ron taxa dar o mai buna mediatizare ,cu cat atragem mai multi spectatori dar si participanti atragem si sponsori asta nu ati inteles pana acum,cu cat o cursa e mediatizata mai mult cu atat mai usor obti ceva de la sponsori iar ce zic acum o spun din propria experienta dar si parere.
    Deci cum zic multi eu sunt foarte orgolios si fixist dar asa sunt si nu ma schimba nimei, dar cand a fost vb de o cursa si am putut sa ajut sau a fost ceruta si parerea mea nu am ezitat nici o clipa , cand vine vb de organizat nu prea pot sa fac asta cu altcineva pt k eu am ideile mele si nu am putea sa o scoatem la capat.Cursele k au greseli sau nu ,ca vin mai multi participanti si spectatori pt noi cei crare ne dam sunt totusi o placere k ne descarcam ,ne simtim bine si cel mai important ne facem damblaua.
    Prin asta sa nu intelegeti k nu sunt deacord sa dau in plus peste cei 100 ron dar sa nu devina o regula ,doar atunci cand nu sunt destui participanti si nu ajung banii

Data de inscriere
    10-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de sharpe Vezi mesajele
    5 Years of Passion a iesit o cursa frumoasa,bine organizata,cu o imagine demna de invidiat
    dar de ce nu spuneti ca ati ramas cu gaura de 30 de mil de pe urma cursei (si asta dupa ce v-ati golit buzunarele pentru cursa asta)?
    o cursa aniversara ca asta merita facuta cu sacrificii dar cand faci mai mult de o cursa pe an atunci nu mai merita,eu unu nu-mi permit sa arunc din buzunar 3000 de lei la fiecare cursa,ar insemna sa arunc in fiecare an minim 1500 de euro
    si pentru ce? ca sa am piloti din national sa faca spectacol cand eu incerc sa promovez cursele de amatori si incerc sa imping in fata oameni noi si care merita incurajati la curse?

plus ca stim cu totii ca ACR-ul nu merge niciodata pe pierdere si mi se pare normal
    asadar ....propun o discutie live in acest week-end la care sunt invitati toti cei care se dau si au idee de fenomenul curselor sa discutam problemele pe care le avem si sa gasim o rezolvare,internetul asta mai mult incurca decat ajuta
    Sharpe, cursa organizata de Ghost a fost un nou standard in materie de organizare.Chiar s-a dorit sa nu se mai depinda de acr ( stiindu-se problemele care apar cand isi baga ei coada ), si a fost organizata cu aprobarea FRAS.Chiar a existat si-un reprezentant de la ei in persoana lui Victor Dragan, care a si felicitat clubul pt organizarea de care a fost capabil. Acum a ramas ca si ceilalti organizatori din Craiova sa "copieze" partile bune de la cursa, in ideea de a face mai/cunoscut sportul asta.
    Din ce stiu eu, in Ghost nu s-a organizat vreo cursa unde clubul a plecat acasa cu sacosele pline, din incasari sau taxe.Ideea de baza a fost intotdeauna promovarea sportului , si de a deveni un exemplu si pt altii din alte parti, la nivel de amatori, desigur.
    Titi si ceilalti au venit ca sa ne ajute in a promova acest sport ! Nu pt faima ( au destula ) bani, sau orice altceva.
    Pana la urma nu conteaza cu cat au iesit membrii clubului pe minus, important e ca s-a facut un eveniment auto frumos, si fara probleme ! asta a fost ideea, si doar asta. Sunt sacrificii care s-au facut pt acest eveniment ! Doar atat !
    Baietii locali care participa alaturi de Titi sunt sigur ca se simt cel putin o idee mai bine, cand stiu ca iau startul alaturi de Titi sau Vallino, sau pot sta la o vorba cu ei sus, la regrupare. Plus de asta, pot si ei sa mearga sa-si caute sponsori cu imaginea/avantajul pilotilor din CNR ( sa le zicem colegi pt o zi )
    cu ACR-ul e mult de discutat, pt ei nu exista decat cativa lei care sa ramana sa "mananca si copii lor", si celebrul raport catre Bucuresti unde se mentioneaza suportul lor in materie, din teritoriu. Pt ei nu exista si nici n-a existat vreodata promovare, ci doar un os de ros.
    sunt multe de zis, poate ar fi o idee buna sa se reuneasca lumea pt a gasi un punct comun, fara orgolii de copii mici sau mai stiu eu ce.
    eu unul nu mai sunt in postura de a organiza, asa ca e bine sa gasiti o linie comuna intre cei care se mai ocupa de curse/organizat .

totusi, ca sa raspund la intrebarea Hummer-ului, din titlul topicului : cred ca se pot organiza curse frumoase la Craiova si c-un milion.Numai sa se vrea cu adevarat .

Banned Bandit este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    20.0
    Parerea mea ca participant este ca desi unora dintre noi nu lii se pare mult 150 ron, majoritatii li se va parea. As vrea in continuare sa vad pe Bucovat si pe cei cu buget redus. Ideea este ca 50 ron apar in plus peste banii de platforma, benzina de cursa si de antrenamente, piese, etc. Eu sper sa nu fie picatura in plus pentru cel cu buget de austeritate si sa il determine sa nu mai participe. Mi se pare un pic ciudat ca la o piesa de teatru sa plateasca actorii sa joace.... Poate se reuseste prin discutia aceasta sa se gaseasca solutii alternative, asta ca sa nu sufocam participantii care deja suporta 90 la suta din keltuielile cursei.

Am uitat sa ii luam in calcul si pe cei din afara orasului.... Asta daca vrem sa ii mai vedem la cursa si pe margine

Data de inscriere
    10-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    0.0
    revenind putin la ideea de baza...
    curse se pot organiza la noi si cu mai putin de-un milion, dar trebuie indeplinite inainte cateva conditii :
    1. seriozitatea - este exclus sa organizezi cu ajutorul acr ! sunt buni doar la obtinerea autorizatiilor ( datorita relatiilor ) dar daca esti serios , le poti obtine si fara ei. marea majoritate a participantilor se asteapta la diferite mizerii/contestatii/probleme cand sunt si ei implicati. Ca exemplu, nu stiu sa fi fost vreo cursa unde n-au fost probleme cand acr-ul a fost implicat.
    2. orice club care se respecta si-si doreste promovarea sportului la noi, se poate afilia la FRAS, taxa e 12 milioane pe an.nu e mult.FRAS-ul te poate ajuta f usor in obtinerea autorizatiilor pt cursa, si mai ales , iti pot pune la dispozitie celulele ( absolut necesare ) gratis. De unde si o importanta economie la cheltuieli, la fiecare cursa.
    3. Sunt de parere ca daca faci o cursa, trebuie sa faci si niste sacrificii ( chiar si materiale ) in cazul in care nu iese f bine.Daca se va continua asa, cu tot felul de probleme, NICIODATA sponsorii locali nu vor vrea sa sponsorizeze vreun organizator...pt ce? pt certurile de la sfarsit? indiferent de motivele fiecaruia...
    4. Cred ca toata lumea de a postat pana acum are dreptate ( fiecare in felul lui ) Omnia,Tenu, Sharpe,Bandit,Borat etc... , lucru care s-a vazut rar pe forumul asta.D.p.m.d.v inseamna pasi catre un numitor comun. finally...
    5. Legat de sponsorizari locale va dau un singur exemplu : anul trecut Plus Auto a sponsorizat cu 2000 RON, cursa organizata de lamboiu. imaginati-va ce parere si-a facut sponsorul despre curse cand a primit o mapa de presa la sfarsitul cursei, unde numele lui era trecut pe ultima pagina, mentionat asa... ca sa fie. ca fapt divers lamboiu cu haita lui a avut o nota de plata de la hotelul unde au stat ( baut ) cronometrorii lui ( cu tot cu el ) de 1200 RON. fiecare isi imagineaza ce vrea...
    Ghost-ul l-a invitat la cursa pe D-nul Nistor, si s-a dat in dreapta cu Titi, pe care-l aprecia f mult.Sotto i-a placut !
    E un om de nota 10, si sunt sigur ca ar mai ajuta si-n alte dati, la curse organizate bine!
    6. Recomandarea mea pt cursele de la noi, este sa scapati de "sindromul acr", sa fiti seriosi, si usor usor, or sa apara si sponsori si concurenti din alte orase, iar cand se va ajunge ca lumea sa vb de cursele de la Craiova si sa "bata"pe locurile de concurs, o sa fie suficienti bani pt organizatori sa nu mai dea din buzunarul propriu !
    7. La cursa Ghost n-au existat sponsori mari , dar au existat suflete mari : Lamu' , Fupu al mare, care-au dat din buzunarul lor bani pt organizare, fara sa fie obligati cu nimic. Au facut-o pt sportul asta, mai ales cand au auzit ca avem invitati din CNR.
    Ideea e ca poti strange bani de organizare si de la persoane fizice, nu neaparat trebuiesc cautati sponsori grei ( ca sunt putini )

sper sa nu va fi plictisit citind... ( m-am plicitisit eu de scris... )

Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de romeo23evo9 Vezi mesajele
    revenind putin la ideea de baza...
    curse se pot organiza la noi si cu mai putin de-un milion, dar trebuie indeplinite inainte cateva conditii :
    1. seriozitatea - este exclus sa organizezi cu ajutorul acr ! sunt buni doar la obtinerea autorizatiilor ( datorita relatiilor ) dar daca esti serios , le poti obtine si fara ei. marea majoritate a participantilor se asteapta la diferite mizerii/contestatii/probleme cand sunt si ei implicati. Ca exemplu, nu stiu sa fi fost vreo cursa unde n-au fost probleme cand acr-ul a fost implicat.
    2. orice club care se respecta si-si doreste promovarea sportului la noi, se poate afilia la FRAS, taxa e 12 milioane pe an.nu e mult.FRAS-ul te poate ajuta f usor in obtinerea autorizatiilor pt cursa, si mai ales , iti pot pune la dispozitie celulele ( absolut necesare ) gratis. De unde si o importanta economie la cheltuieli, la fiecare cursa.
    3. Sunt de parere ca daca faci o cursa, trebuie sa faci si niste sacrificii ( chiar si materiale ) in cazul in care nu iese f bine.Daca se va continua asa, cu tot felul de probleme, NICIODATA sponsorii locali nu vor vrea sa sponsorizeze vreun organizator...pt ce? pt certurile de la sfarsit? indiferent de motivele fiecaruia...
    4. Cred ca toata lumea de a postat pana acum are dreptate ( fiecare in felul lui ) Omnia,Tenu, Sharpe,Bandit,Borat etc... , lucru care s-a vazut rar pe forumul asta.D.p.m.d.v inseamna pasi catre un numitor comun. finally...
    5. Legat de sponsorizari locale va dau un singur exemplu : anul trecut Plus Auto a sponsorizat cu 2000 RON, cursa organizata de lamboiu. imaginati-va ce parere si-a facut sponsorul despre curse cand a primit o mapa de presa la sfarsitul cursei, unde numele lui era trecut pe ultima pagina, mentionat asa... ca sa fie. ca fapt divers lamboiu cu haita lui a avut o nota de plata de la hotelul unde au stat ( baut ) cronometrorii lui ( cu tot cu el ) de 1200 RON. fiecare isi imagineaza ce vrea...
    Ghost-ul l-a invitat la cursa pe D-nul Nistor, si s-a dat in dreapta cu Titi, pe care-l aprecia f mult.Sotto i-a placut !
    E un om de nota 10, si sunt sigur ca ar mai ajuta si-n alte dati, la curse organizate bine!
    6. Recomandarea mea pt cursele de la noi, este sa scapati de "sindromul acr", sa fiti seriosi, si usor usor, or sa apara si sponsori si concurenti din alte orase, iar cand se va ajunge ca lumea sa vb de cursele de la Craiova si sa "bata"pe locurile de concurs, o sa fie suficienti bani pt organizatori sa nu mai dea din buzunarul propriu !
    7. La cursa Ghost n-au existat sponsori mari , dar au existat suflete mari : Lamu' , Fupu al mare, care-au dat din buzunarul lor bani pt organizare, fara sa fie obligati cu nimic. Au facut-o pt sportul asta, mai ales cand au auzit ca avem invitati din CNR.
    Ideea e ca poti strange bani de organizare si de la persoane fizice, nu neaparat trebuiesc cautati sponsori grei ( ca sunt putini )

sper sa nu va fi plictisit citind... ( m-am plicitisit eu de scris... )
    Romeo tind sa cred ca vorbesti numai in baza unor chestii din auzite si nu pe fapte concrete
    hai sa-ti si argumentez afirmatia :
    1.In afara de cursa organizata de Ghost,ACR-ul a stat la baza tuturor curselor organizate in Craiova,ca a organizat Cioara,ca a organizat Ghost sau MR sau Insane Racers,South Racers,Downtown sau cine dracu a mai organizat curse la noi din 2004 incoace de cand a aparut moda asta cu cluburile de raceri.ACR-ul,mai exact coana Nita pe care toata lumea o injura dar la care ajung majoritatea care vor sa faca ceva e cunoscuta pentru relatiile ei,dar in acelasi timp e si o femeie maleabila.De exemplu i-am spus dupa cursa de la Ghercesti ca nu mai discutam cu arbitrii pe care i-a adus,i-am argumentat de ce vreau doar pe celule de acum incolo si a fost de acord,fara sa comenteze.Ok,femeia isi opreste partea leului,nu contesta nimeni asta,dar nu tot,face jumate cu cine organizeaza din partea noastra.Ca au ramas 1000 de lei de la o cursa,sau 300 sau 100 a impatit banii jumi-juma intotdeauna.Si daca contesta cineva treaba asta e cel mai mare mincinos,din 2005 de cand am colaborat prima data cu ea pana acum a facut la fel si cu Ghost-ul la fel si cu altii.Ce e mai departe de colaborarea asta,sunt doar istorii si povesti.Mi se pare insa cel putin mitocanie sa iti faci treaba cu femeia si dupa aia s-o injuri pe la spate.Ai ceva de zis,spune-i in fata,nu fi cwrvã.
    2.Afilierea la FRAS pentru 1200 de lei pe an iar mi se pare un fel de taxa de jmecher.La ACR nu tre' sa te afiliezi ca sa faci treaba cu coana Nita.Un fel de Mãrie cu alta palarie.
    3.Cu sacrificiile nu stiu ce sa zic Romeo...ia spune cam cat de mari sacrificii ai fi tu in stare sa faci?Sau mai simplu...cate ai facut pana acum pentru sportul asta?
    4.Numitor comun?Mai greu spre imposibil.Tot ce tine de masini pana la urma e o lupta a orgoliilor,o concurenta pentru cine e mai bun.TENu a spus ca el nu organizeaza cu nimeni ca nu suporta sa faca concesii,Ghost-ul organizeaza odata la 5 ani o cursa,eu ma chinui si nu am oameni pe care sa ma bazez si sunt nevoit sa chem baietii de la Tg Jiu ca sa am comisari de traseu,etc etc etc.De ce?Fiindca tot incercam sa facem din cãcat bici si sa si plezneasca,fiindca tot ce facem facem din saracie.Iar asta nu e neaparat un lucru rau,cel mai rau ar fi sa nu facem nimic.Ia sa vina cineva in stare sa sara din 5000 de EUR la fiecare eveniment sa vezi ce iasa.Sta mâtza in coada.
    Parerea mea,pe care am incercat s-o impartasesc si celorlalti pasionati e ca pentru cateva ore platesti 100 de lei si iti inchiriezi bucata ta de strada,pe care faci orice iti trece prin cap,te dai contratimp,te dai peste cap,te dai de-a doua.Ca sa dam inainte,bucata aia de drum o sa fie si cronometratacu fotocelule,si probabil aia 100 de lei o sa fie mai multi,sicanele o sa aiba marcaje exacte,startul o sa se dea mai repede,greselile o sa fie indreptate sau indepartate.
    5.Esti foarte prost informat cu privire la sponsorizarea PlusAuto,la cum au fost justificati banii si la afilierea foarte nelalocu ei pe care-o faci intre d-nul Lamboiu si d-nul Dragomir,cel cu celulele.PlusAuto a dat 2000 de lei,intr-adevar,Lamboiu a facut deconturile cum a crezut de cuviinta dar echipa care a venit cu celulele n-a baut nici cu Lamboiu nici fara el,oamenii doar au solicitat cazare + plata sumei de 800 de lei ca sa vina,cum cer dealtfel la orice eveniment.Cruciada aia pe care ati pornit-o voi de la Ghost impotriva lui Raull Lamboiu nu denota altceva decat frustrare,copilarisme si a fost jenanta,la fel ca si vorbele pe care le-ati purtat mai departe.Nu cred ca face cinste nici unuia dintre noi calomnierea cuiva.D-nul Lamboiu a fost taxat de ....istorie ca sa spun asa,a facut greseli si deci e clar ca nu mai organizeaza fiindca n-ar mai veni nimeni la evenimente organizate de el.La fel s-a intamplat si cu clanul Chircã,la fel o sa se intample cu orice organizator de evenimente care jigneste si care nu respecta concurentii.Ca sa revin la subiect,hai sa discutam de sponsorii locali cum spui tu.Sper ca esti constient,si daca nu esti incerc sa-ti explic : 90% din sponsorizari se dau pe baza de cunostinte,relatii,etc.Daca NordService a sponsorizat vreodata a facut-o ca Danut Alexe e pasionat si ca taica-su stie ce inseamna lumea curselor de masini.Daca PlusAuto a dat bani sau a sprijinit cumva a fost vorba de Fupi care a pus umarul.Daca Sprinter Auto a dat sponsorizari cineva l-a cunoscut pe unu din patroni,om care e dispus sa sprijine sportul asta.Fiecare sponsor in parte a fost abordat prin prieteni/cunostinte comune/etc.Iar daca au dat bani,au dat mai mult din pasiune si mai putin pentru avantajele din publicitate si fiscale care le-ar avea in urma gestului.
    Deci....recomandarea ta pentru cursele de la noi e cam paguboasa,ACR-ul deocamdata scuteste multe cheltuieli,mult mai multe decat daca nu l-ai implica deloc(si aici punand la socoteala partea lu' coana Nita).Crede-ma cand iti spun,mai ales ca o spun fara rautate,de pe margine lucrurile se vad intr-un fel,din interior in alt fel.Si fara suparare,dar daca ai participat in vreun fel la organizarea unei singure curse pe Bucovat nu inseamna ca stii ce inseamna in general organizarea de curse.Mai ales ca majoritatea informatiilor despre subiect ti-au parvenit din discutii cu o parte a membrilor Ghost,care cel putin sunt partinitori si subiectivi in anumite privinte.Ce spui tu cu sponsorizarea de la persoane fizice e o prostie.Nu e nimeni care sa aiba atat de multi bani incat sa n-aiba ceva mai bun de facut cu ei decat sa-i arunce pe curse.In mode repetat.Exceptiile tale sunt ...doar exceptii,chestii care se intampla odata si-atat.

P.S. Cel mai inteligent lucru de pe threadul asta l-a spus Bandit (aka Danut Alexe pentru cine nu stie).Speranta mea e ca sa vina si altii cu comentarii cel putin la fel de inteligente si la subiect.Sau cu solutii.
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.

http://www.nucarpatica.org/
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: