caminul cultural craiova sat rovine 2 (Troaca) epava

Banned Aly*Star's Avatar Aly*Star reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-06-2010
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    93
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    9.0

Thumbs down caminul cultural craiova sat rovine 2 (Troaca) epava

poate nu am postat unde trebuia ,dar vreau sa vada toti vizitatorii acestui forum in ce hal poate sa se afla acest Camin Cultural (numit si Lacas de Cult ) situat in rovine2 (cartier al Craiovei ) , lasat in paragina fara tigla ,fara usi ,fara geamuri , tavanele sunt pe jos , adapost cainilor vagabonzi ,si toaleta publica in devenire (focar de infectie ) asea ceva nu se poate , o sa revin cu poze poate cineva de la primarie o sa vada postu meu NU SE POATE ASEA CEVA !
    caminul cultural craiova  sat rovine 2  (Troaca) epava Fisiere atasate DSC01762.JPG  

Senior Member vendeta's Avatar vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-12-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1401
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    920
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    are cineva un interes pentru care l-a lasat asa.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned FormatiaTinereT's Avatar FormatiaTinereT reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-11-2010
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    intamplator am vazut si eu acest Camin cultural e jalnic ! are dreptate vendeta o sal il cumpere cineva de la primarie interesu lor e sa l lase asea sa-l poate platiii cu bani de nimic ! Rusine ! din cate stiu eu Rovine 2 (TROACA ) e cartier al craiovei PACAT de situatie

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153