NOTE SI MEDII UMFLATE ?

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0

NOTE SI MEDII UMFLATE ?

Credeti ca la scolile generale notele care se dau elevilor sunt reale sau sunt umflate premeditat din dorinta de a nu scadea prestigiul profesorilor sau kiar a scolii respective ? Ma intereseaza in principiu parerile parintilor cat si parerea celorlalti useri . Intreb pt ca aud ca tot mai multi copii cu medii peste 9,50 merg la meditatii la diferite materii . Oare un copil cu medie asa mare mai are nevoie de meditatii mai ales daca este in Carol sau Buzesti ?

De-al casei kidutzu's Avatar kidutzu are ceva special... kidutzu are ceva special...
    Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    la tine in dormitor...dupa perdea
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    depinde de profesori,in generala aveam o colega pe care o laudau toti profesorii si ii dadeau note mari,in mare parte pentru ca isi facea mereu temele si era cuminte la ore. La capacitate,surpriza,am luat nota mai mare ca ea,la bac la fel eu am luat ea nu...deci depinde de profesor. In liceu aveam un coleg care facea mediatii la matematica din clasa a9-a avea cele mai mari note din clasa la matematica,dar nu stie sa rezolve o paranteza,eu pentru ca am zis pe fata ca nu ma duc la mediatii aveam numai 5 si 6,la bac am luat nota mai mare ca el deci....depinde de profesor...si cu asta am zis tot
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    16-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    5459
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    eu unu am avut cateva note umflate in generala, la unele materii.. pentru ca depinde si de profesori.

Citat Mesaj iniţiat de TYSON Vezi mesajele
    Oare un copil cu medie asa mare mai are nevoie de meditatii mai ales daca este in Carol sau Buzesti ?
    da, are nevoie.. ce crezi, ca se mai face carte si in liceele astea 2 precum se facea inainte?
    nu conteaza daca ai media 9.50, asta nu inseamna ca le stii pe toate sau ca a inteles din prima lectia de la mate.
    "Noi ne păstrăm credinţa
    În inimi lângă Ştiinţa !"

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    In Buzesti am o nepoata in clasa a 2-a si anul trecut, a avut numai calificative de foarte bine si anul acesta are satisfacator!
    Ta-so a pus parchet in clasa si acasa la invatatoare, la inceputul calsei 1 si i-a dat note mari, anul acesta cine stie ce cadou a primit invatatoarea de la alt elev!
    Marea majoritate a notelor se dau umflate, mai ales daca faci meditatie acasa cu profesorii care iti predau la scoala!
    Cu ocazia asta, creste media cu un punct.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

Banned chev chelios's Avatar chev chelios va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-04-2010
    Locaţie
    avantu ciorogarla
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    64
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pe mine m-au lasat repetent de 2 ori din cauza de la rasism, sunt un pic mai colorat asa da' nu's tigan !

Spammer WhiteAngel's Avatar WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    10-10-2009
    Locaţie
    Plecatã pe Marte ^_^
    Varsta
    29
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    am avut o colega care avea 10 pe linie. De ce? pentru ca o vedeai in ficare ora cum se ducea la catedra la profesor cu "plasuta" si "uitati doamna este pt dvs sa imi puneti si mie un 10 acolo" ... fata era tufa...dar se mai gasea si cate un profesor calumea care nu accepta astfel de "oferte" si pot sa va spun ca doar doua profesoare au facut lurul acesta...ba chiar cea de fizica a scos`o la tabla si am vazut ca la ea 10°C(grade celsius) se scrie 10g°(grame grade)
    deci depinde de profesor...notele se umfla pe cadouri si meditatii nu pt a pastra prestigiul scolii
    cea mai mare agitatie e in clasa a8a...ca se trezesc parintii ca nu au copiii lor medie de nu stiu ce liceu si deh

am avut si eu medii umflate cand mai faceam meditatie cu cate-un profesor de la clasa...si mi`am dat seama ca erau umflate dupa ce n`am mai facut...ca inainte aveam media 10 si dupaia abia mai scoteam un 8

si mai sunt unele cazuri cand da profesorul note mari ca...asa vrea el de exemplul fostul meu profesor de geografie era terorizat la ore...il faceam sa planga dar toti aveam media 10 (si nu stiam nimic)

De-al casei IPawn's Avatar IPawn va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    01-02-2009
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    308
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    53
    Puncte CF
    6.0
    In clasa 8-a eram printre singurii elevi din clasa care nu faceau medidatii cu profesorul de romana de la clasa ( Dragan din 21 ptr cine stie ) si ma tinea numai in 3 si 4 , apoi intr-o zi a venit maica-mea la scoala si practic profesorul i-a zis pe fata intr-un mod indirect ca daca nu ma duce la el la meditatii ma lasa repetent ..si uite asa m-am dus la el la meditatii , si in prima zi mi-a modificat notele si mi-a pus un 9 ptr ca am spus 2 3 cuvinte despre basm iar in alte zile ma asculta toata ora si tot 3 imi dadea . Profesorul asta avea 4-5 grupe pe zi , a cate 4-5 elevi la meditatii , 20lei de la fiecare ..u do the math

Oldtimer Omnia's Avatar Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-03-2008
    Locaţie
    2 pasi in urma ta
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1872
    Puncte CF
    40.5
    Normal ca in ziua de astazi se trage tare la capitolul medii cata vreme ele au o pondere de 50% pentru trecerea la un ciclu superior.

Note umflate? In Buzesti nu chiar pe fata cand eram eu in liceu, insa clar cei ce faceau meditatii cu profii de la ora erau favorizati, iar restul, atinsi din cand in cand. Am facut meditatie la mate pentru bac cu un prof din Carol, pentru ca de la diriga nu intelegeam nimic. Nici pentru bac nu am reusit sa ma pun la punct cu trigonometria, norocul meu ca nu am avut subiect. Insa analiza si algebra de a XI si a XII le visam. Cu toate astea n-a fost semestru in cei doi ani in care sa nu ma aleg cu un 3 sau un 4 (ma scotea la tabla si oricat as fi stiut, e normal ca proful sa stie infinit mai mult) dupa ce a aflat diriga la cine ma meditam. La fel au patit si cele doua colege de grupa.

Adevaratul fals a avut insa loc la Bac: am fost lasati sa copiem la romana, la mate au avut grija sa plaseze cate un olimpic in fiecare sala, iar la chimie, ce am dat eu, cu o ora inainte de incheierea probei a intrat in sali chiar seful de comisie cu subiecte rezolvate pentru nota 7. Majoritatea terminasem deja subiectele, care au fost extrem de usoare in acel an, insa unora chiar le-a fost de folos. Tin sa precizez ca s-a organizat Bacul in buzesti impreuna cu Lic. Sanitar, si elevii fiecarui liceu erau plasati in sali distincte, deci sanitar la sanitar, buzesti la buzesti. Un singur elev din sanitar a luat 9,5 la romana, restul nu au sarit de 8,5. La noi in schimb, doar cateva note de 9,5.

A! Sa nu uit...desi garantat iarasi imi sare cineva in cap cum ca ma laud. Eu am luat CFE in clasa a 8a si CAE intra 9a la engleza. Cand eram intra-a 8a s-a pus problema unei derogari astfel incat eu sa ajung la nationala. Am repetat figura si intr-a 9a desi intrasem la o clasa normala cu 2 ore de engleza pe saptamana. Ei, incepand cu clasa a 10 a n-am reusit sa iau mai mult de 7,5 la faza pe scoala a olimpiadei, ca si cum, din senin, uitasem totul...desi subiectele aveau acelasi calapod: teste pentru CFE. La faze pe oras, judet si nationala ajungeau numai elevii unei anume doamne profesor Cichirdan, evlevi care se luptau ulterior sa treaca intra-a XI a de un amarat de CAE cu cel mult B.

In generala lucrurile nu au stat asa, pana la vadita defavorizare in clasa a 8a odata cu meditatiile (profa de romana imi manca zilele pentru ca nu redam adliteram comentariile dictate de ea, desi eu mergem la concursuri pe literatura). Eu una am fost singura din clasa care a luat cativa de 3 de la proful de mate...pentru ca uitam saptamanal tema acasa...si la iesitul la tabla pentru a proba ceea ce sustineam eu....evident ca prindeam fluturi.
    Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong

https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0

Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    76
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    In liceele mari e o traditie ca elevii sa aiba note mari,chiar daca el e pe langa...

Spammer WhiteAngel's Avatar WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    10-10-2009
    Locaţie
    Plecatã pe Marte ^_^
    Varsta
    29
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cvf.Mike Vezi mesajele
    In liceele mari e o traditie ca elevii sa aiba note mari,chiar daca el e pe langa...
    nu e chiar asa...depinde oricum de profesor
    ca sunt unii care zic "sunteti in buzesti/carol trebuie sa invatati" si nush mai ce si nu dau note mari

Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    76
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de WhiteAngel Vezi mesajele
    nu e chiar asa...depinde oricum de profesor
    ca sunt unii care zic "sunteti in buzesti/carol trebuie sa invatati" si nush mai ce si nu dau note mari
    Conteaza si pe cine ai diriginte,mai multe lucruri.

Member navigator's Avatar navigator este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    08-05-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    258
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    21
    Puncte CF
    29.5
    in liceele care incearca sa mentina prestigiul liceului ridicat se dau note asa pe ochi frumosi...liceul in care am terminat eu munceam sa scot media 6 la matematica de imi ''scartaia osu''...multe dintre liceele ''cu nume'' din orasul nostru doar cu asta se mai mandresc...cu numele...si cate un olimpic care este 1 la 100...cu asta spun tot cred...

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Deci concluzia este, ca daca nu stim carte sa ne duce intr-un liceu bun ca oricum iesim cu note mari ...bun asa.

De-al casei ionutzuvl's Avatar ionutzuvl va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-04-2009
    Locaţie
    Valcea
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    382
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    51
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    DA, sunt unele materii la care elevii au note numai de 10, iar ei habar nu au ce se preda acolo, asta o spun din propie experienta, iar treaba asta se intampla si in licee, nu numai in scolile generale.

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Eu am spus ca acei copii au medii de peste 9,50 deci in principiu sunt destepti ,atunci de ce mai merg la meditatii ? Raspunsul ar fi ca notele si mediile sunt umflate si ca sa fie siguri ca aprofundeaza materia mai bine ,merg si la meditatii ,oricum marire de note nu le mai trebuie din moment ce ei sunt in top. Din acest motiv s ar parea ca sunt umflate mediile, insa as fi curios sa stiu daca sunt umflate ca sa nu scada prestigiul scolii, sau ca sa dea bine pe la inspectorat respectivii profesori .Tin sa mentionez ca acei copii nu au medii de peste 9,50 doar la 1 ,2, 3 materii ci la toate .

Oldtimer Omnia's Avatar Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-03-2008
    Locaţie
    2 pasi in urma ta
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1872
    Puncte CF
    40.5
    Unii profesori sunt mai ingaduitori, altii nu, deci un copil oarecare va avea medii mari la unele materii si mai scazute la altele (toate astea presupunand ca are un anume nivel de aprofundare al materiei si facand abstractie si de inclinatia naturala a individului - e capabil sa invete singur germana, dar poti sa-l strangi de gat si nu pricepe ce e cu un corp care coboara pe o panta sub actiunea a 5 forte). De obicei, profii exigenti sunt pusi la zid in consiliile profesorale: descurajaza si sperie copii, ii umilesc daca ii scot la tabla si in loc sa evidentieze cunostiintele dobandite, pun accent pe lacune etc. Fac aceste afirmatii din pozitia de profesor.

Pentru a se ajunge la presiune in consilii profesorale, se porneste de la presiunea parintilor. Unii dintre ei sunt ferm convinsi ca ale lor progenituri au capabilitati intelectuale iesite din comun si in loc sa asculte cu calm si parerea unui pedagog prin mana caruia au trecut mii de elevi de-a lungul timului, se prezinta la scoala cu bata la brau.

Exista si practica unor cadouri colective, de valori substantiale oferite de catre parinti....si profesorii sunt si ei oameni....si cum aproape toti oamenii au un pret...La o adica, ii mustreaza constiinta pe prea putini cand in loc de 7 pun 10. Consolarea e simpla: 'nu ma leg eu la cap cu scandaluri; lasa ca mai devreme sau mai tarziu va da acel copil peste cineva care sa il puna la locul sau.'

In esenta este simplu: sub actiunea diverselor stimulente, pe nimeni nu doare pixul, iar media generala de 10 va face pe cineva, undeva sa nu-si incapa in pilele de mandrie.

Acum aspectul meditatiilor: tot parintii poarta vina si se impart in doua categorii:
    1. Copilul meu e bun si pregatit....dar eu vreau sa fie cel mai bun. Deci va face meditatii
    2. Aparent copilul meu e bun....are note numai de 10....dar daca totusi mai are vreo scapare? Daca profesorul nu parcurge totul la clasa? Va face deci meditatii.

Exista si copii, cu 10 pe linie pe buna dreptate. Sunt aceia care sunt poate crescuti ciudat si li se impune de acasa o maturitate exagerata. N-a murit nimeni, n-a ramas repetent daca nu a invatat lectia despre Argentina pentru ca s-a uitat ore in sir la cum se joaca pisica cu ghemul de ata. Cu toate astea, asupra acelor copii planeaza o presiune imensa care nu tine de ambitie pentru ca un copil e copil si joaca, pierdutul vremii, privitul pe pereti sunt activitati normale. Acel copil va claca mai devreme sau mai tarziu.

Meditatii am facut, si numai la matematica de frica. La restul: chimie, romana si engleza din placere, pentru ca nu ma dumirisem daca dadeam la Stiinte economice, Jurnaluism sau Medicina veterinara. La fizica si informatica, unde aveam cele mai mici medii, ma fofilam cum puteam: de obicei faceam troc cu vreun coleg: iti dau la lucrare la chimie si imi dai la fizica...si nu s-a panicat nimeni, nu m-au fugarit ai mei prin casa cu bata cand ajungeam acasa cu un 5, doi de 7 si un 9 la vreuna din aceste doua materii.
    Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong

https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: