SMPT Server !!!


 1. #1
  Linux user Vort3x reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  05-12-2005
  Locaţie
  Bucharest
  Sex
  M
  Mesaje
  175
  Mesaje bazar
  244
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  20.0
  Usergroups:

  Question SMPT Server !!!

  Am slackware 10.2 full si vreau sa fac un server de smtp dar nu stiu cum sa il pornesc/configurez. Daca ma poate ajuta cineva dau o bere.

 2. #2
  <div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  29-09-2005
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  39
  Sex
  M
  Mesaje
  4,886
  Mesaje bazar
  295
  Putere Reputatie
  63
  Reputatie
  693
  Puncte CF
  29.0
  Usergroups:
  sigur nu e vorba despre SMTP? daca da atunci la un default install sendmailul (aka serveru de smtp) ar trebui sa fie deja instalat & running. pt mai multe detalii exista linkurile de pe site-ul oficial http://www.sendmail.org. ti-ar mai trebui in domeniu care sa pointeze spre tine. ar mai fi qmail - http://www.qmailrocks.org/ - un MTA destul de laudat. linkul amintit mai devreme prezinta o instalare a qmail-ului impreuna cu ceva patchuri necesare, clienti de email, spam filtre si antivirusi.
  mai exista postfix si exim (default pe debian parca) dintre MTA-urile mai folosite.
  also check out http://www.amavis.org/.
  pentru citit mailul poti folosi apoi orice client de consola (mail,pine,mutt), un client pop3/imap4 (outlook/mozilla-thunderbird/evolution) - (daca instalezi serverele corespunzatoare desigur), sau webmail folosind fie squirrelmail fie horde-imp & yer favorit browser.
  poze

  We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: