Filmele simbol ale lui Guy Ritchie... Care dintre ele v-a placut mai mult?
Filmele simbol ale lui Guy Ritchie... Care dintre ele v-a placut mai mult?
amandoua sunt bune.
au un stil aparte, stilul Ritchie. am luat zilele trecute ultimul film al lui, REVOLVER. cred ca il vad diseara. cica e cam ciudat, dar daca e Ritchie vreau neaparat sa-l vad
Avand in vedere ca LS&2SB a fost facut primul Snatch mi s-a parut ca imprumuta prea multe din acesta...
Sunt de acord. Amandoua sunt super.
nu poti compara 2 filme de guy richie intre ele ,e ca si cum ai compara 2 filme ale lui tarantino !
asta e parerea mea !
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
Mie mi-a placut mai mult LS&2SB...
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
la primul am ras mai mult , dar nici snatch nu a fost un film de lepadat . toate sunt undeva peste ce produce hollywood'ul![]()
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
ba da, poti. stilul se aseamna.Mesaj iniţiat de robocopu
la fel si cu tarantino. are un stil al lui pe care-l recunosti dintr-un foc. de exemplu eu am vazut sin city fara sa stiu ca e si mana lui pe acolo. si mi-am zis dupa ce l-am vazut "nu se poate. aici trebuie sa-si fi bagat tarantino coada". si asa a fost. pe bune.
lock stock nu l-am vazut..dar snatch e BESTIAL...am ras cu lacrimi!!!
am vazut de la Ritchie si Revolver. cam ciudatel asa, dar e bun
Il am si eu... O sa-l vad cred. Dar are o nota cam slaba pe imdb.
intr-adevar are nota proasta.
eu te sfatuiesc sa te uiti la el numai daca iti place stilul Ritchie. asta e un regizor mai dilimache asa. nu e gustat de multi. sunt unii regizori care au un mod ciudatel de a face filme. daca ti-au placut alte filme de Ritchie atunci o sa-ti placa si asta. Daca nu, nu!
Amandoua![]()
Dar la Snatch am ras mai mult![]()
Cut me off at the knees and call me tripod.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: