se baga cineva?sa facem o mica retea wireless in zona...langa liceul economic?
se baga cineva?sa facem o mica retea wireless in zona...langa liceul economic?
Eu as fi facut asta in toata craiova. Un router la ai mei, unu la bunici, unu la birou, 3 antene parabolice, enough pentru tot centrul. nu m-am inteles cu ai mei!
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Dar de ce ne-ar trebui o retea wireless ? ca asta nu inteleg, din moment ce exista rds-ul care oricum poti sa iei cu 6-7mb peste toata craiova si nu numai; daca ma lamureste cineva si pe mine pun o antena la mine, in blocul cu cazino royal pe unirii.
Last edited by Vort3x; 07-03-2009 at 17:38.
tel: 0722.392.307
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
eu am internet pe telefon de la vodafone in tara cu 2 sau 3 euro + tva. Mi se pare mult mai rentabil decat sa pui antene prin care oricum iesi mai scump si stai sa fugi dupa semnal ca nu ai peste tot, sau daca pleci din craiova nu mai ai net. Ideea mi se pare ceva mai rentabila pentru notebook-uri sa presupunem ca stai in masina la semafor si vrei sa cauti ceva pe net desi se poate rezolva usor si asta cu un cablu de date legat la telefon. Inca un avantaj ar fi ca daca pica RDS-ul tu oricum o sa ai net, la astia de la vodafone cel putin pe telefon de cate ori am accesat a mers chiar si cand nu era curent prin centru. Motive pentru a folosi o retea wireless mai sunt sigur si pe care le-ai omis, dar iar vin cu intrebarea, de ce ? doar de amorul artei ?
tel: 0722.392.307
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: