Inception - the movie (DOAR PENTRU CEI CARE AU VAZUT FILMUL!!!!)

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:

Inception - the movie (DOAR PENTRU CEI CARE AU VAZUT FILMUL!!!!)

Deschid acest thread aici, pentru ca mi se pare cel mai bun loc pentru dezbatere.
    Am cautat pe forum si nu exista un thread asemanator, sper sa nu gresesc.

In primul rand, thread-ul se adreseaza DOAR celor care au vazut filmul, pentru cei care nu l-au vazut nu cred ca e folositor si le-ar diminua si interesaul pentru film.

Deci, marea dilema a filmului: cum se termina?
    Vreau sa imi spuneti teoria voastra si sa aduceti si argumente.
    Last edited by Moderator; 06-10-2010 at 16:57.

Rednex Cirozel's Avatar Cirozel are ceva special... Cirozel are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    107
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    162
    Puncte CF
    40.0
    Asa, strica-le tuturor filmu'..bravo...

I love the nigger cock thrusting in my mouth. Cred ca incep la modul cel mai serios sa ma indoiesc de propria-mi heterosexualitate. once you go black, you never go back.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    pai cu ce il stric? am zis ca thread-ul e pentru cei care l-au vazut....
    o sa incerc sa modific titlul, sa scriu mare chestia aia.

Newcomer mattd's Avatar mattd reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-03-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    Se termina asa cum trebuia sa se termine: FINAL DESCHIS. Fiecare isi poate gasi propria interpretare la final, dar sincer cred ca intentia lui Chris Nolan a fost sa lase un final deschis. La tine cum s-a terminat? La mine inca visa...

Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    si la mine inca visa
    sunt convinsa ca Nolan a lasat intentionat acest final deschis, insa nu numai finalul este ambiguu....
    sunt mai multe chestii care nu se mai leaga daca le urmaresti aproape
    si ptr final sunt mai multe indicii ca ar fi tot in vis si nu in realitate.
    dar sunt curioasa ce cred si altii (craioveni de-ai nostri) care au vazut acest film, e plin internetul de forumuri de discutii despre el
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: