Program rutier


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Program rutier

  hello

  Are cineva idee de un program cu harti rutiere pe care sa arate daca este permis accesul unuia cu un camion sau cu un tir, mai bine zis in functie de tonaje si de bariere de inaltime....

  ca eu nu am gasit ceva util

  multumesc.

 2. #2
  Junior godzila reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  26-11-2005
  Sex
  M
  Mesaje
  86
  Mesaje bazar
  20
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0

  harti rutiere

  Autorute de la microsoft sau route 66 dar nu iti dau inaltimea la poduri sau alte lucruri de genul asta.In schimb au o optiune baraj si poti adauga tu eventuale obstacole care te ar putea deranja in activitatea ta.Bafta si drumuri bune.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: