Fata din matase artificiala 15 octombrie Cafe Play Craiova


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Fata din matase artificiala 15 octombrie Cafe Play Craiova

  Piesa de teatru vineri 15 octombrie ora 21:00 Cafe Play Craiova

  Fata din matase artificiala

  Ce se poateintampla in asteptarea unui spectacol? Ce se intampla atunci cand iti dai seama ca viata este un spectacol? Ce se intampla daca te trezesti in mijlocul unei scene si ai curajul sa spui cine esti, fara masti si machiaj?
  Fata din matase artificiala, este un spectacol din viata, un spectacol ce te invaluieste si te pierde in ochiurile de matase.
  Numele actorilor nu este mentionat pentru ca reprezentatiile lor reprezinta un manifest in numele tuturor actorilor si atunci numele devine irelevant
  Un spectacol comic dar in acelasi timp plin de intelesuri in regia Ralucai Paun
  Durata: 45 minute

  Rezervari la bar, la tel 0722.217.866 sau la rezervari@teatrulescu.ro
  *rezervarile expira cu 15 minute inainte de ora inceperii spectacolului. Cafe Play, Str. C.D. Fortunescu nr. 18, Craiova

  Fata din matase artificiala 15 octombrie Cafe Play Craiova Fisiere atasate fata-copy_351_496.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: