IMPOTRIVA TEPARILOR "DE LA COSMOTE"

Banned mikal's Avatar mikal nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    24-12-2008
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    342
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -47
    Puncte CF
    48.0

IMPOTRIVA TEPARILOR "DE LA COSMOTE"

DESCHID ACEST POST PT. CA TOTI CEI SUNATI DE ASA ZISI OPERATORI COSMOTE, CARE TE ANUNTA K AI CASTIGAT 3000 DE EURO LA COSMOTE, DAR NU IN BANI, CI IN PRODUSE ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE SA POATA POSTA NR CELOR CARE SUNA " SA ITI DEA MAREA VESTE"
    ASA K O SA INCEP EU PRIMUL: 0764034487 SI ROG PE TOTI CEI CE CITESC ACEST POST SA DEA MAKR UN BIP DUPA 12 NOAPTEA MAKR ASA SA II DEA SI LUI UN MIC CASTIG DIN "CASTIGUL" MEU, CHIT K POATE E UN NR. DE CARTELA PE CARE ACEL INDIVID O SA IL ARUNCE
    PS: APP DE CARTELE DEASTA RESPECT EU ITALIENII, K NU POTI LUA CARTELA FARA ACTE DE SPATIU K SI LA CONTRACT NORMAL
    VA MULTUMESC SI IMI CER SCUZE DAK NU AM POSTAT UNDE TREBUIE

Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    2262
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Tu ai timp sa te uiti in gura lor? igonara mesajele de genul asta.
    Si eu am primit o gramada. toate ziceau ca am castigat 10000 de euro. Unul m-a sunat sa imi zica sa formez nu stiu ce combinatie de taste in timpul convorbirii, asta pentru ca s-au resetat niste servere de la cosmote (mizerii de-astea). Pur si simplu ignor mesajele si cand mai suna cate unu din asta il trimit la plimbare.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de mikal Vezi mesajele
    DESCHID ACEST POST PT. CA TOTI CEI SUNATI DE ASA ZISI OPERATORI COSMOTE, CARE TE ANUNTA K AI CASTIGAT 3000 DE EURO LA COSMOTE, DAR NU IN BANI, CI IN PRODUSE ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE SA POATA POSTA NR CELOR CARE SUNA " SA ITI DEA MAREA VESTE"
    ASA K O SA INCEP EU PRIMUL: 0764034487 SI ROG PE TOTI CEI CE CITESC ACEST POST SA DEA MAKR UN BIP DUPA 12 NOAPTEA MAKR ASA SA II DEA SI LUI UN MIC CASTIG DIN "CASTIGUL" MEU, CHIT K POATE E UN NR. DE CARTELA PE CARE ACEL INDIVID O SA IL ARUNCE
    PS: APP DE CARTELE DEASTA RESPECT EU ITALIENII, K NU POTI LUA CARTELA FARA ACTE DE SPATIU K SI LA CONTRACT NORMAL
    VA MULTUMESC SI IMI CER SCUZE DAK NU AM POSTAT UNDE TREBUIE
    Oricum, astia schimba cartelele de tel de mai multe ori decat schimbi tu sosetele!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Cu din astia nu am probleme, dar suna ratatii de pe forum cu numar ascuns, (ca le-a dat si lor ma'sa mare bani sa isi incarce cartela) si incep sa injure.

Utilizatorul Lunii OCT CrYSTy-fcv's Avatar CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    31-03-2009
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4375
    Puncte CF
    81.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de andrei.andrei Vezi mesajele
    Cu din astia nu am probleme, dar suna ratatii de pe forum cu numar ascuns, (ca le-a dat si lor ma'sa mare bani sa isi incarce cartela) si incep sa injure.
    traiasca cosmoteu.... )

Aşteaptă-te la orice de la oricine, până la urmă şi diavolul a fost un înger.

Dacă mă vorbeşti pe la spate, înseamnă că nu eşti în poziția în care să-mi poți da peste nas.

Niciodată nu ne maturizăm cu adevărat. Învățăm doar să ne purtăm în public.

Ceea ce ți se întâmplă în viață depinde de tine...şi doar de tine.

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CrYSTy-fcv Vezi mesajele
    traiasca cosmoteu.... )
    Da...cateodata prea multe minute strica

Senior Member justmihai's Avatar justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-02-2007
    Locaţie
    In beci unde l-am sechestrat pe Mos Craciun!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    273
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    483
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    suna-l si spunei ca il suni de la politie si ca il astepata la parchet in audienta ) sa vezi ce se lasa de telefoane ))

Utilizatorul Lunii OCT CrYSTy-fcv's Avatar CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    31-03-2009
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4375
    Puncte CF
    81.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de justmihai Vezi mesajele
    suna-l si spunei ca il suni de la politie si ca il astepata la parchet in audienta ) sa vezi ce se lasa de telefoane ))
    pai daca suna cu privat cum il suna inapoi???

Aşteaptă-te la orice de la oricine, până la urmă şi diavolul a fost un înger.

Dacă mă vorbeşti pe la spate, înseamnă că nu eşti în poziția în care să-mi poți da peste nas.

Niciodată nu ne maturizăm cu adevărat. Învățăm doar să ne purtăm în public.

Ceea ce ți se întâmplă în viață depinde de tine...şi doar de tine.

Senior Member justmihai's Avatar justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-02-2007
    Locaţie
    In beci unde l-am sechestrat pe Mos Craciun!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    273
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    483
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    pai daca ai fi mai atent un pic ai observa ca omul a postat si numarul de telefon al omului pe forum ca sa il sunam si noi noaptea ))) repede te luasi de mine

Senior Member bear_king's Avatar bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om
    Data de inscriere
    21-06-2010
    Locaţie
    Stuttgart / Craiova
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    253
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    427
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    E normal ! ca doar e reteaua saracilor

Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Si mai frumos e cand dau bip...pe cosmote

Banned chev chelios's Avatar chev chelios va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-04-2010
    Locaţie
    avantu ciorogarla
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    64
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pe mine ma suna una la 5 dimineata si imi zice sa ma duc la wc si sa ma mictionez, prima data mi-a dat in spaima ca eram nepregatit.

Racer Crazy_Dragosh's Avatar Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-03-2010
    Locaţie
    RoVinE.
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    989
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    2032
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    daca ar fi sa fi castigat macar 5% din suma aberanta din mesajele trimise de escrocii astia as fi miliardar
    Dacia Solenza 1.9D, 2004, no A/C, no ABS, no ESP, no EBD = more FUN.

Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    Citat Mesaj iniţiat de bear_king Vezi mesajele
    E normal ! ca doar e reteaua saracilor
    Si tu pe ce retea esti .

*am primit si eu asemenea mesaje , dar nu ii bag in seama .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: