Reporter: Buna Andreea, te-as ruga daca poti incepe prin a ne povesti putin despre cum ai realizat ca Baschetul ti se potriveste?
Jucatoare: Buna! Ce pot sa spun... inainte de a cunoaste baschetul, eu jucam tenis de camp. In clasa VI-a, am fost luata la echipa de baschet a scolii,unde am fost vazuta de antrenorul Liviu Manea la campionatul de baschet dintre scoli generale.
La primul antrenament, la echipa de mini-baschet a "Univarsitatii Craiova" mi-am dat seama ca imi place mult mai mult sportul de echipa, decat cel individual.
Nu pot sa spun ca am realizat de la primul antrenament ca baschetul este sportul care mi se potriveste... ci in timp, dupa multe turnee, multa munca, dupa mult timp petrecute cu fetele din echipa mea.
Ma bucur nespus de mult ca am stiut sa fac alegerea corecta in trecut,pentru a urma acum un sport de performanta in lumea baschetului.
Reporter: Vrei sa realizezi din baschet o cariera de viitor? Sau este doar un sport doar de dragul de a fi?
Jucatoare: Cum am spus si mai devreme... Da, imi doresc sa realizez din baschet o cariera de viitor! In niciun caz, nu este un sport facut ca trebuie sa fac si eu ceva, sau din obligatie!
Reporter: Povesteste-ne putin despre echipa la care activezi acum, SCM U Craiova, ce asteptari ai in acest sezon ?
Jucatoare: In opinia mea, echipa de anul acesta este una echilibrata. Tinand cont ca de anul trecut suntem aproximativ in aceeasi formatie, este bine ca ne cunoastem intre noi si ne stim foarte bine unde si cum suntem asezate in teren. Exista foarte multa comunicare intre noi, avem incredere una in cealalta si in calitatile noastre.
Anul acesta, eu si echipa ne dorim si speram sa fim in primele 8 ale tarii. Luptand si daruindu-ne pe teren, vom reusi cu siguranta acest lucru!
Reporter: Cum iti vezi viitorul? Profesand la SCM U Craiova pentru a ajunge cat mai sus? Daca ti s-ar oferi sansa sa pleci la o echipa Europeana, ce decizie ai lua?
Jucatoare: Viitorul apropiat, da.. mi-l vad aici la Craiova. Cat despre a juca la o echipa Europeana, in acestemomente nu stiu ce decizie as lua. Poate ca inca e prea devreme sa plec de "acasa", dar poate ca daca ar fi vorba de un contract bun nu as sta pe ganduri. Ar trebui sa ma consult si cu parintii mei si cu ajutorul lor, sa iau o decizie importanta in viata mea!
Reporter: Ne poti spune putin despre sprijinul pe care l-ai avut de-a lungul timpului ?
Jucatoare: De sprijin am avut mereu norocul sa-l am. Parintii mei au fost mereu alaturi de mine neconditionat, de asemnea si familia, m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoia, dar am avut mereu si sprijinul antrenorului!
Multumim prietenilor de la craiovabasket.org pentru acest interviu.