Interviu Gliga Andreea - SCM U Craiova - Divizia A Feminin

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

Interviu Gliga Andreea - SCM U Craiova - Divizia A Feminin

Reporter: Buna Andreea, te-as ruga daca poti incepe prin a ne povesti putin despre cum ai realizat ca Baschetul ti se potriveste?

Jucatoare: Buna! Ce pot sa spun... inainte de a cunoaste baschetul, eu jucam tenis de camp. In clasa VI-a, am fost luata la echipa de baschet a scolii,unde am fost vazuta de antrenorul Liviu Manea la campionatul de baschet dintre scoli generale.
    La primul antrenament, la echipa de mini-baschet a "Univarsitatii Craiova" mi-am dat seama ca imi place mult mai mult sportul de echipa, decat cel individual.

Nu pot sa spun ca am realizat de la primul antrenament ca baschetul este sportul care mi se potriveste... ci in timp, dupa multe turnee, multa munca, dupa mult timp petrecute cu fetele din echipa mea.
    Ma bucur nespus de mult ca am stiut sa fac alegerea corecta in trecut,pentru a urma acum un sport de performanta in lumea baschetului.

Reporter: Vrei sa realizezi din baschet o cariera de viitor? Sau este doar un sport doar de dragul de a fi?

Jucatoare: Cum am spus si mai devreme... Da, imi doresc sa realizez din baschet o cariera de viitor! In niciun caz, nu este un sport facut ca trebuie sa fac si eu ceva, sau din obligatie!

Reporter: Povesteste-ne putin despre echipa la care activezi acum, SCM U Craiova, ce asteptari ai in acest sezon ?

Jucatoare: In opinia mea, echipa de anul acesta este una echilibrata. Tinand cont ca de anul trecut suntem aproximativ in aceeasi formatie, este bine ca ne cunoastem intre noi si ne stim foarte bine unde si cum suntem asezate in teren. Exista foarte multa comunicare intre noi, avem incredere una in cealalta si in calitatile noastre.
    Anul acesta, eu si echipa ne dorim si speram sa fim in primele 8 ale tarii. Luptand si daruindu-ne pe teren, vom reusi cu siguranta acest lucru!

Reporter: Cum iti vezi viitorul? Profesand la SCM U Craiova pentru a ajunge cat mai sus? Daca ti s-ar oferi sansa sa pleci la o echipa Europeana, ce decizie ai lua?

Jucatoare: Viitorul apropiat, da.. mi-l vad aici la Craiova. Cat despre a juca la o echipa Europeana, in acestemomente nu stiu ce decizie as lua. Poate ca inca e prea devreme sa plec de "acasa", dar poate ca daca ar fi vorba de un contract bun nu as sta pe ganduri. Ar trebui sa ma consult si cu parintii mei si cu ajutorul lor, sa iau o decizie importanta in viata mea!

Reporter: Ne poti spune putin despre sprijinul pe care l-ai avut de-a lungul timpului ?

Jucatoare: De sprijin am avut mereu norocul sa-l am. Parintii mei au fost mereu alaturi de mine neconditionat, de asemnea si familia, m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoia, dar am avut mereu si sprijinul antrenorului!

Multumim prietenilor de la craiovabasket.org pentru acest interviu.

Senior Member ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    si noi multumim craiovaforum pentru publicare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member Xeyow's Avatar Xeyow va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    15-06-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    71
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    78
    Puncte CF
    2.0
    Felicitari Me.Beast!
    Last edited by Xeyow; 16-10-2010 at 14:43.

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ME.Beast Vezi mesajele
    si noi multumim craiovaforum pentru publicare
    Andreea aceasta locuieste in Lapus A ? (pe langa Sucpi mai exact) Ea este capitanul echipei, nu ?

Racer sony_0093's Avatar sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta sony_0093 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-10-2009
    Locaţie
    座位
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    787
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    1561
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Avem si noi echipe.
    “vorba dulce mult aduce”

Fan Stiinta chick20 este placut de toti chick20 este placut de toti chick20 este placut de toti
    Data de inscriere
    15-12-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    293
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    257
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dj Alecs'x Vezi mesajele
    Andreea aceasta locuieste in Lapus A ? (pe langa Sucpi mai exact) Ea este capitanul echipei, nu ?
    Da,acolo sta.Nu stiu daca e capitanul.
    nimic

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de chick20 Vezi mesajele
    Da,acolo sta.Nu stiu daca e capitanul.
    este este sau cel putin era ultima oara cand am vb cu ea

Senior Member ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dj Alecs'x Vezi mesajele
    este este sau cel putin era ultima oara cand am vb cu ea

daca zici ca ai vorbit cu ea, de ce mai intrebi unde sta?
    in titlu este numele complet.

Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Daca este vorba de Andreea din L.A. de langa SUCPI atunci o stiu si eu de cand era mica (sunt prieten foarte bun cu tatal ei si cu unchiul ei), dar nu am mai vazut-o de o buna bucata de timp, bravo ei, ma bucur sa aud ca a ajuns unde si-a dorit si mult succes in continuare.

Este cea din dreapta.

Last edited by JaMb0; 19-10-2010 at 12:05.

Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321