Vand sateliti,subwoofer,amplificatoare super pret!
Vand sistem 2.1 format din sateliti 12"/250w si un bas comn de 10"/500w,incintele sunt facut cu proiecte dupa forumul vecin,mochetate,manere,coltare,flansa stativ,minet la interior.
Despre difozoare nu pot sa spun prea multe pentru ca nici eu nu cunosc,sunt cumparate de la magazinul muzica,de acolo fiind cumparate si inaltele si filtrele.Incintele sunt facute intr-un atelier de mobila,bine ramforsate si incheiate din pal de 18mm.
Le vand deoarece am achizitionat un nou sistem din abs si pur si simplu nu mai am loc de depozitare in apartament si decat sa le desfac si sa le arunc,poate sunt cuiva de folos.
Evenimente sonorizare nu au multe la activ,au fost ceva botezuri 80-100 persoane ,majorate si chefuri restranse.
Amplificatoarele folosite sunt un etaj final de 2x250w cu complementari alimentat la +-70v pentru sateliti si un kit cu tda 7294 in punte 200w cu filtru pentru subwoofer incorporat.
Difuzoarele nu au fost desfacute, rebobinate sau altceva.
Atasez mai jos si niste poze,pentru mai multe detalii si intrebari nu ezitati sa ma contactati 0721624405/YM:marius_allymusic
Pentru cei interesati pot sa fac mai multe poze si filmari.Predarea personala se face in Craiova,accept orice test.
Pret pe tot sistemul 1200 ron negociabil,sau schimburi cu diverse pentru sonorizari daca ma intereseaza.
Statia pentru sateliti s-a dat,au mai ramas :
-sateliti 2x250w
-subwoofer 500w
-statie subwoofer
Pret pachet 700 ron negociabil,sau schimburi cu boxe pe 15"+1,5"