Imi place nesimtirea omului cand este vorba de ceva dat gratuit, nu-i place nimanui un produs de spalat vase, toti il critica, toti parca vor sa desfiinteze firma producatoare, toti fac reclamatii si se dau cu capu de pereti pana cand afla ca produsul se da gratuit ca mostra la magazinul doamnei Tanța de la coltul strazii. Dupa ce stau toti la cozile de 20m pentru a-l lua gratuit toti il lauda fara nici o urma de ipocrizie ca e cel mai bun produs ever.
Cam asa in cazul ziarelor gratuite Adevarul, nu e zi sa nu vad niste cozi de 1km cub de pensionari care se imbulzesc sa ia fiecare nu cate un ziar, ci cate 5-10-15 ca poate ramane nevasta fara hartie la wc. Frate inteleg ca iti place sa citesti noutatile si nu poti sa cumperi ziarul, inteleg ca tu doar vrei ziarul tau si ca n-ai treaba cu ceilalti, dar ce-ti trebuie 20 de ziare pe zi in casa? Adevaru’ e ca economisesti la lemne pe timpul iernii, dar daca stai in oras, la apartament, ce faci cu ele? Sau e pe sistemul “data trecuta nu am prins ca a luat unu 7 ziare, hai sa iau si eu sa nu raman singuru fraier”. Din punctul de vedere al producatorului as opri imediat tiparirea, mai ales color, a ziarelor gratuite, nu am nici un castig. Nu stiu cum functioneaza treaba asta, daca dau ei din propria initiativa ziare gratuite sau le da primaria bani, dar este vorba despre propria initiativa le-as da la toti degetu’ mijlociu si n-as mai face nici un ziar.
Aveti poza mai jos.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Comenteaza pe blog
Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.