Etapa 12
![]()
![]()
Sâmbătă ( 23 octombrie ) Ora 20:30 , Transmis in direct de
Etapa 12
![]()
![]()
Sâmbătă ( 23 octombrie ) Ora 20:30 , Transmis in direct de
Last edited by b3bytzu; 22-10-2010 at 13:22.
3-1 si stadion arhiplin![]()
![]()
trebuie sa ne respectam norma de 3 goluri pe meci
ce interviu a dat Piti : "Nici nu ma gandesc sa nu fie stadionul plin"
2 - 0
o sa fie nebunie curata pe Oblemeco. un meci foarte greu, 2 echipe care si-au revenit, care joaca fotbal de calitate, 2 echipe care joaca mai multe ofensiv. o sa fie un meci nebun, atmosfera foarte frumoasa si ca de obicei sper sa agatam cele 3 puncte. FORTA CRAIOVA !!!
doocincidămiidăsuporteri pă oblemenco
un meci foarte greu , cu o echipa foarte buna
sa speram ca vom face un meci bun si vom scoate si cele 3 puncte
hai
2-0![]()
1-0 e de ajuns. Ar fi un cadou frumos pentru noi de zilele Craiovei![]()
Dacă ar fi să luăm în calcul ultimele rezultate : 4 - 1, 3 - 0, 3 - 0 ... Cu Vaslui ar trebui să câștigăm cu 4 - 1.
O victorie pentru mine ar fi cel mai frumos lucru. Hai Craiova!![]()
sper sa`i batem !![]()
nici nu concep o infrangere...sper sa`i batem la scor..vasluiul pare ca si-a revenit .. dar mi se pare ca noi suntem peste ei la ora actuala si sa speram ca v-om arata asta si pe teren si v-om castiga cu 4-1 !![]()
PELUZA SUD , VENIM !![]()
direct , victorie ..sa fim cat mai multi si sa facem atmosfera
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
sper sa continuam jocul bun de astazi si sa dam dovada de maturitate si sa luam cele 3 puncte.
FORTA CRAIOVA
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
3 - 1, îi ciuruim şi pe aştia![]()
Da, am avut adversari mai slabi in ultimele meciuri, este adevarat. Insa, pentru mine este imbucurator faptul ca, dincolo de scorurile realizate, jocul are consistenta, incepe sa semene a fotbal! Craiova joaca ofensiv si acasa, si in deplasare, iar asta mi se pare un mare lucru!
Nu stiu daca oltenii joaca de frica. E posibil, Piti i-a avertizat ca vor pleca multi in iarna, daca nu dau randament. Cert este ca pana si Dina, pe care foarte putini il plac, se zbate pentru fiecare minge, iar azi chiar baga niste alunecari la 20 m de poarta noastra, in repriza a doua.
Wobay este resuscitat, Alex nu se opreste din alergare niciodata. Dorel are un plasament si un sange rece incantator, iar Gargorov pare sa fie coordonatorul pe care il cautam.
Cred ca Dilevski va parasi Stiinta. Piturca nu va folosi doi inchizatori, il va opri pe Dorel, care ii este superior din cam toate punctele de vedere.
Sambata va fi o nebunie pe stadion... E timpul sa invingem si una din echipele fruntase. Vasluiul e o trupa extrem de periculoasa, omogena, cu jucatori valorosi si experimentati. Sunt convins, insa, ca Piti, cu meticulozitatea lui, va gasi solutia castigatoare.
Pronostic: 1-0 sau 2-1.
stay away.
4-1![]()
FORZA ŞTIINŢA
2-0![]()
1 - 0
1
1 - 0
Daca se poate
2 - 0
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: