In-dash DVD-Player pt masina!

Senior Member justmihai's Avatar justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-02-2007
    Locaţie
    In beci unde l-am sechestrat pe Mos Craciun!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    273
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    483
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:

Question In-dash DVD-Player pt masina!

Salutare! Vreau sa imi comand un dvd player cu touch screen si TV 2 Din pt masina, ca marime este universal , si exista 2 tipuri : 1 Din pentru masinile care au spatiu mic pt cd-player si 2 Din pentru masinile care au spatiul de 100mm pt cd-player. La mine cred ca s-ar potrivi, insa nu stiu unde m-as putea duce sa il instalez. DVD-playerul arata asa :

Ma poate ajuta cineva cu o mica indrumare, v-ati mai instalat asa ceva in masina ?
    Multumesc!

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    La un electrician, legaturile sunt la fel ca la un cd-player normal.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    aici ai pe cineva profi

http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...st-119261.html
    suna si te rezolva

Senior Member justmihai's Avatar justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om justmihai este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-02-2007
    Locaţie
    In beci unde l-am sechestrat pe Mos Craciun!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    273
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    483
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    aici ai pe cineva profi

http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...st-119261.html
    suna si te rezolva
    ms , o sa il sun, dar ma intereseaza doar sa il monteze, nu vreau sa il cumpar de la el, pentru ca stiu deja de unde fac comanda. Se ocupa si doar cu montaje ?

Racer allexandru's Avatar allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    07-10-2008
    Locaţie
    in lumea mea.... langa Craiova....
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    851
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    4264
    Puncte CF
    63.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de justmihai Vezi mesajele
    ms , o sa il sun, dar ma intereseaza doar sa il monteze, nu vreau sa il cumpar de la el, pentru ca stiu deja de unde fac comanda. Se ocupa si doar cu montaje ?
    baiatul recomandat de FREAKTUNING te va ajuta sigur... se pricepe.. suna-l

Senior Member Ally_Music's Avatar Ally_Music are ceva special... Ally_Music are ceva special...
    Data de inscriere
    22-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1342
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    166
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Salut,daca nu ai gasit deja te pot ajuta cu problema ta la preturi fara concurenta.
    Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
    Edited by MOD
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: