Cultura - Scurte stiri

P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    16-06-2004
    Varsta
    20
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    354
    Reputatie
    262
    Puncte CF
    0.0

Post Cultura - Scurte stiri

Colocviile si Premiile MozaiculCasa Bibescu din Parcul bdquo;Romanesculdquo; va gazdui sacirc;mbata, 23 octombrie, de la ora 9.00, Colocviile Mozaicul. Tema acestei editii este bdquo;Criza financiara. Criza de sistem. Criza de valori. Fetele crizei icirc;n culturaldquo;. De asemenea, revista Mozaicul va premia si icirc;n acest an oamenii care au construit cev... [...]

Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    10-05-2010
    Locaţie
    St. Mesmin
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    3351
    Puncte CF
    75.0
    Usergroups:
    Am incercat sa ajung. Curiozitatea mai mare fiind aceea de a vedea Palatul Bibescu si pe interior. Si nu am vrut sa ajung singur ci cu catva prieteni olandezi ai Craiovei care au sosit ieri, dupa 2 ani, din nou in Craiova. Sitiau Palatul Bibescu in stadiu de santier. Nu am putut sa-l vedem decat din exterior pentru ca la Colocvii se intra pe baza de invitatie (din cate citisem in toate programele privind zilele Craiovei, intrarea la manifestatii este gratuita). Iar organizatorii n-au nimic in comun cu ceea ce se clameaza peste tot: "ospitalitatea romaneasca"

Ziua nu-i pierduta pentru ca asta seara avem de ales intre Filarmonica (cvartetul PRELUDE) si Teatrul Liric (Seara de balet). Cele doua institutii fiind serioase, daca au promis ca intrarea este libera, asa va fi!

Sau exista invitatii pentru manifestarile din cadrul zilelor Craiovei si eu nu am aflat inca?
    "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: