Pentru ca , logic, traim in minunata Romanie, un mare imbecil (ca altfel nu pot sa il numesc ) s-a gandit ca ar fi funny, sau stiu eu ce ia trecut lui prin cap, cand a ajuns la concluzia ca e o idee buna sa pui superglue pe capota, parbrizul si plafonu masinii mele.Am o noutate pt totii cei care se incadreaza in aceasta categorie : cel mai simplu si frumos , ca sa nu mai spun OMENESC lucru ar fii sa lasi un biletel prin care sa spui ce anume te a deranjat , ca a parcat omu in locu tau , ca nu ai loc sa mergi de masina aia ,etc motive ... da nu sa faci pagube .
Revenind la subiect acum , as vrea sa stiu cu ce se poate scoate superglue de pe vopseaua masinii.
Mentionez ca acetona nu e buna pt ca se ia si vopseaua, e utila numai pt parbriz si geamuri, iar dizolvantu auto nu face absolut nimic , polisatu nu ajuta , iar bani pt revopsire nu am acum , cat despre casco ... pai momentam nu e inscrisa . Si deci logic nici nu poate fii inscrisa pana nu rezolv problema , asa ca "ii multumesc " respectuos imbeciilului care a avut minunata idee.![]()