Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Kaufland - Magazin de ţepari

Rapper UCR's Avatar UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-07-2008
    Locaţie
    valea rosie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    82
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    3173
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Kaufland - Magazin de ţepari

Am fost acum o ora in kaufland sa fac niste cumparaturi printre care si niste fructe .... le-am cantarit inauntru si cand am iesit la casa a venit un angajat sa faca verificarea la ele si bineinteles ca au fost niste diferente la 2 produse am crezut ca nu e nici o problema si trebuia sa platesc doar diferenta de 1,46 ron dar m-am inselat am avut 2 variante: ori plateam daune de interese 150 ron ori apelau la sectia 5 de politie ne duceam la sectie dadeam declaratie si ma alegeam cu dosar penal pt tentativa de furt si citatie in instanta .......nu am avut alta varianta decat sa platesc exagerata suma de 150 ron

Asta e Romania tara tuturor posibilitatilor

Oldtimer laur 20's Avatar laur 20 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-12-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    378
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    43
    Puncte CF
    7.5
    mi se pare corect sa procedeze asa.nu conteaza cat ai incercat tu (daca am inteles bine) sa furi ci intentia. ceea ce ti s-a intamplat tie nu e un caz rar,se intampla destul de des ,si nu stiam ca exista si posibilitatea de a plati 150 ron,stiam ca politia este anuntata politia pe loc.si uite asa se distrug vieti dintr-o prostie.mai stiu o fata care a schimbat elementul de identificare la un produs (vestimentar)scump cu al unuia ieftin si a fost dusa direct la sectie.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Mintrubber lay_z_boy's Avatar lay_z_boy are ceva special... lay_z_boy are ceva special...
    Data de inscriere
    30-11-2005
    Locaţie
    around milky way
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    294
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    mie mi s-ar parea mai corect sa infiinteze cantarirea asistata, ca la real. asa nu ar mai sta sa controleze oamenii la iesire si nu ar mai exista lipsuri la inventar.
    Too many freaks, not enough circuses.

Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    90
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Pai si de ce era aceasta diferenta ?

Racer DjMario's Avatar DjMario reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-01-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    61
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    38.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de laur 20 Vezi mesajele
    mi se pare corect sa procedeze asa.nu conteaza cat ai incercat tu (daca am inteles bine) sa furi ci intentia. ceea ce ti s-a intamplat tie nu e un caz rar,se intampla destul de des ,si nu stiam ca exista si posibilitatea de a plati 150 ron,stiam ca politia este anuntata politia pe loc.si uite asa se distrug vieti dintr-o prostie.mai stiu o fata care a schimbat elementul de identificare la un produs (vestimentar)scump cu al unuia ieftin si a fost dusa direct la sectie.
    nu a incercat nimeni sa fure, a fost doar o eroare de cantar... la cantarul din magazin a afisat o greutate iar la cel de control de la case alta greutate ... iar in momentul cand le-am zis sa mergem sa verificam la cantarul din magazin au dat-o la intors spunandu-ne ca, cantarele sunt verificate saptamanal si nu au cum sa afiseze diferit... ti se pare corect?

Racer ovidiu2005_2006's Avatar ovidiu2005_2006 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-08-2008
    Locaţie
    Aici,acum...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    452
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    12.5
    Usergroups:
    Treaba cu cei 150 RON e specificata in Regulamentul lor. Eu zic ca ai gresit platind banii astia si iti zic si de ce. E adevarat,mergeai la sectie,dadeai niste declaratii si pierdeai ceva timp,insa nu ti se intampla nimic pentru ca procurorii stiu despre ce este vorba,sunt multe astfel de cazuri zilnic si dadeau neincepere in dosar. Mie personal mi se pare japca din partea Kaufland, tocmai pentru acei 150 RON...stiu cateva persoane care au patit`o..
    Last edited by ovidiu2005_2006; 28-10-2010 at 00:26.
    Absolut superba melodia ! Mie-mi place foarte, foarte mult aceasta melodie,vad ca si vecinilor mei,care nu sunt egoisti,au chemat si politia sa o asculte...

Banned o_duba_si_4roti este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    26-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    31
    Puncte CF
    0.0
    e dubios ca ai platit cei 150 RON.Trebuia sa lasi sa vina politia ca sa se cantareasca fructele pe cantarul de origine.Si daca venea politia si eventual facea un kkt de dosar penal,care era problema.Se termina cu NUP direct.Deci nici macar la procuror nu ajungea.Iar un avocat se juca cu un astfel de dosar.

Banned 2Animal este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-09-2010
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    36
    Puncte CF
    0.0
    hm, eu faceam asa da se pare ca trebuie sa ma opresc . la mine a fost doar un incident cand mi-a oprit 10 lei in plus si a inchis casa a numarat si a vazut ca aveam dreptate, asta dupa 15 minute.

Oldtimer Omnia's Avatar Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-03-2008
    Locaţie
    2 pasi in urma ta
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1872
    Puncte CF
    40.5
    Majoritatea cumparaturilor le fac din Kaufland, de cand s-a deschis, si niciodata nu a venit nimeni la mine sa imi faca asa zisul 'supra control' la alimentele care necesitau cantarire. Ideea in sine mi se pare un abuz pentru ca, teoretic, exista niste responsabili de raion, iar clientul ma indoiesc sa cumpere 5 plase cu mere (o astfel de cantitate sa zicem ca ar lasa loc de furat la cantar) si 180 de kg de cartofi.

Cantarul de langa case este pus acolo pentru cei care uita sa isi cantareasca fructele si legumele, iar ceea ce ti-au facut tie este bataie de joc. In mod normal, la suspiciunea de furt se sesizeaza initial casierul, care trebuie sa inchida temporar casa, sa cheme responsabilul de magazin care la randul sau aduce firma de paza. Angajatii de la paza te insotesc in timp ce ti se cantareste marfa atat la cantarul de control cat si la cel de pe raion. Daca furtul la cantar se dovedeste real, sunt obligati sa cheme politia. Abia atunci esti tras la raspundere si, in fuctie de politica magazinului, achiti sume cu titlu de despagubire, amenzi, suprataxa la bunurile cumparate etc. In lipsa unei sesizari scrise, pe care tu sa fi semnat, in lipsa prezentei unui agent de politie si, de ce nu, asa cum ne este caracteristic noua romanilor, fara taraboi...si-au batut joc de tine.

Trebuia sa fi pastrat ceea ce ai cumparat, in punga in care ai pus marfa si bonul listat de cantar si sa te prezinti astazi, sau ma rog, care ar fi fost ziua urmatoare, si sa faci plagere la responsabilul de magazin.

LE: mi s-a intamplat sa nu fac diferenta intre mere rosii romanesti si mere rosii de import si sa apas la intamplare primul buton pe care era scris 'mere rosii'. Asta e, nu am doctorat in horticultura. Cu toate astea nu m-a verificat nimeni. Dar pe viitor, oriunde faceti cumparaturi, legati punga si lipiti bonul peste nodul facut.
    Last edited by Omnia; 28-10-2010 at 09:25.
    Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong

https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Nu am auzit de asa ceva ,adica mi se pare un magazin corect .

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Greseala a fost a ta ca ai dat banii, trebuia sa astepti si sa le dai peste nas...pun pariu ca asta e o manevra de a lor...

Banned Mr_John's Avatar Mr_John este placut de toti Mr_John este placut de toti Mr_John este placut de toti
    Data de inscriere
    30-08-2008
    Locaţie
    في جميع أنحاء العالم
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2290
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    264
    Puncte CF
    14.5
    Usergroups:
    La ce "tehnici" au ajuns sa se preteze astia sa mai faca un ban in plus...

De-al casei geutz's Avatar geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1083
    Puncte CF
    300.0
    Stii ce trebuia sa faci? Sa iei un produs preambalat cu greutate cunoscuta (punga de zahar, orez, etc) si sa o cantaresti pe ambele cantare. Si pe urma jalba la Protectia Consumatorului.
    Zmbeşte !!!
    Mine va fi mai rău . . .

Senior Member Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    16-03-2009
    Locaţie
    prin curtea scolii...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    526
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    661
    Puncte CF
    27.0
    scz pt offtopic, dar si realu este la fel. nu ca in cazul tau.
    oricum ai gresit ca ai dat acei 150lei, mai bine faceai circ cu ei acolo.
    la real pe raioane este pus un pret la reducere, adica platesti 2 si iei 3, dar la casa nu este bagata oferta, adica iei 3 platesti 3.
    am patit-o de 2 ori, dar cine se mai intoarce la real pt 15lei ?
    greseala noastra ca nu suntem atenti.

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Din cate inteleg eu de aici, teparul esti tu, nu Kaufland.
    Ce nu inteleg, din spusele tale este: de ce "bineinteles ca au fost niste diferente"?? Cum adica bineinteles? Daca iti cantaresti corect produsele, NU AU CUM sa apara diferente.
    Si inca o chestie: daca te stiai corect de ce ai acceptat sa platesti 150 RON? De ce nu le-ai zis: arata-mi domne pe camera unde fur, si du-ma la politie. Eu tare banuiesc ca si tu ai o parte din vina, si in cazul asta nu vad de ce Kaufland ar fi tzeparul.
    Imi cer scuze daca banuiesc ce nu trebuie, dar asta inteleg din ceea ce ai spus mai sus.

Banned ana lesko's Avatar ana lesko va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-09-2010
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    a incercat si el o mica gainarie dar nu i-a iesit, asta e... data viitoare o sa ii taie aia mainile pt furt !

Red Devil DD2ny's Avatar DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Ce nu inteleg, din spusele tale este: de ce "bineinteles ca au fost niste diferente"?? Cum adica bineinteles? Daca iti cantaresti corect produsele, NU AU CUM sa apara diferente.
    Si inca o chestie: daca te stiai corect de ce ai acceptat sa platesti 150 RON? De ce nu le-ai zis: arata-mi domne pe camera unde fur, si du-ma la politie. Eu tare banuiesc ca si tu ai o parte din vina, si in cazul asta nu vad de ce Kaufland ar fi tzeparul.
    Imi cer scuze daca banuiesc ce nu trebuie, dar asta inteleg din ceea ce ai spus mai sus.
    bine zis...mi se pare o idiotenie sa platesti suma aia, mai ales daca te sti nevinovat.
    Ce face kauflandul, face bine...e normal sa ii arda pe cei care vor sa fure/traga tepe.

Michael For President ! marius23mvp's Avatar marius23mvp are ceva special... marius23mvp are ceva special...
    Data de inscriere
    11-01-2006
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    188
    Puncte CF
    38.0
    Usergroups:
    Eu sunt convins ca ai "uitat" sa ne dai niste detalii.
    Kaufland, spre deosebire de Bizerbele din Real, are niste cantare Mettler Toledo de mare precizie - cu eroare permisa de 1g la incarcarea maxima de 15 kg (de regula cam asa sunt - maxim 15 kile poti sa cantaresti pe ele). La Bizerba ai 2-5 g, adica nu e o enormitate nici acolo.
    Verificarile metrologice se fac anual nu saptamanal, si ma indoiesc chiar si ca ti-ar fi spus cineva ca se verifica saptamanal (adica cred ca si partea asta ai inventat-o).
    Nu exista sub nici o forma ceea ce spui tu.
    Presupun ca uiti sa ne spui faptul ca ai apasat pe un produs mai ieftin, etichetandu-ti produsele tale cu codurile de bara de la alte produse mai ieftine.
    Sau ai luat si mere si pere, si le-ai cantarit pe ambele pe cod de mere, sau ceva de genul asta.

"bineinteles ca au fost niste diferente la 2 produse am crezut ca nu e nici o problema si trebuia sa platesc doar diferenta de 1,46 ron"
    "Binenteles" ca apar diferente doar atunci cand faci ceva gen ce-am scris mai sus.
    Daca ai crezut ca nu e nici o problema - ai crezut prost.
    Din punctul meu de vedere ti-au facut foarte bine ca ti-au luat banii, pentru ca ce-ai facut tu, ai facut cu intentie.
    Poti sa joci si cartea cealalta - cea a prostiei, si sa zici "da n-am stiut domne, eu am crezut ca astea sunt ... mere polonia", dar cand nu stii ceva - intrebi de regula.
    Adica in nici un caz nu faci scandal, atunci cand cantarele indica la fel (si crede-ma ca nu dau diferente de 1,46 RON nici daca cumperi aur) , si tu cu manuta ta ai cantarit produsul si i-ai pus eticheta.
    Sa fii sanitar !

Oldtimer Omnia's Avatar Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta Omnia este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-03-2008
    Locaţie
    2 pasi in urma ta
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1872
    Puncte CF
    40.5
    Revenind...nu m-a intrebat nimeni nimic, niciodata, in Kaufland, nici chiar atunci cand am omis sa iau carut si imi indesam pasta de dinti, deodorante si sampone in buzunare ca sa pot cara tot ce luasem (evident ca la casa mi-am golit buzunarele si am platit tot)...dar m-am gandit ca fie colegul nostru forumist a dat peste un angajat excesiv de zelos care a reusit sa il intimideze, fie a comis o greseala, apasand butonul nepotrivit.

Haideti totusi sa ii dam sansa sa relateze toate detaliile incidentului, in speranta ca nu tocmai vinovatul striga 'hotul'. Ar fi absurd.
    Everyone is entitled to an opinion, it just happens that yours is wrong

https://spreadsheets.google.com/spre...haMkE6MQ#gid=0

Racer cosma_cash's Avatar cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-01-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1220
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    310
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    adevaru e ca poti sa tragi de punga in sus cand e pe cantar
    ''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: