adica un yahoo messenger cu care sa ma pot loga cu doua conturi pe acelasi pc ? daca da cum se numeste si unde-l pot gasii ?![]()
adica un yahoo messenger cu care sa ma pot loga cu doua conturi pe acelasi pc ? daca da cum se numeste si unde-l pot gasii ?![]()
www.softpedia.com
Yahoo MultiMessenger 7....
Daca nu ma insel e si la rubrica de jos de tot, la cele mai populare download-uri. Daca nu, dai un Search ca e sigur.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
ala nu face altceva decat sa te lase sa rulezi 2 sau mai multe instante ale Y!M...
si pe mine m-ar interesa un singur program in care sa poti folosi mai multe conturi...
Gaim are asa ceva si e compatibil cu mai multe servere de IM ca de exemplu MSN, AOL, Y!M ICQ...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
pai gaim. si probabil si trillian sau mai era unu.. miranda IM.. ceva de genu.Mesaj iniţiat de Eros
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
gaim sux, mie nu-mi place deloc...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
trillian pro cu crack luat de p torrente, pui cate adrese vrei si din cate medii vreihave fun!!
multumesc celor care mi-au raspuns !![]()
1)multimessenger--exista...search pe hub..e un fel de plugin
2)gaim--merge f bine..poti rula si pe mai multe servere de instant-messaging+ antiflooder
3) trillian--same...mai multe servere de IM..nush cum e , nu l-am incercat
4) etc
5)succes;toate se gasesc pe hub
Mesaj iniţiat de gaby
de unde ai reusit sa_l iei as fi si eu interesat. poate imi raspunzi si mie pe mess pls
id : luci_stylle 0723999554
face_ti loc vine omul cu noroc
craiovahub.gotdns.com:7777Mesaj iniţiat de LUCI
www.google.com / ro
l-am gasit pe dc !Mesaj iniţiat de LUCI
ms ca mi_ai raspuns ciao si bafta in continuare
id : luci_stylle 0723999554
face_ti loc vine omul cu noroc
am eu un crack
pur si simplu il aplici si intrii si cu 100000 de messenger-uri
doar dai dublu click de mai multe ori pe yahoo messenger si iti deschide altu
prea tare![]()
i make juice happen.
link?
nu am link
mi l-a trimis o prietena odata dar observai ca nu mai am crackul pe HDD ca mi-l ceru cineva.
asta seara sau maine cand intra pe net ii zic sa-mi trimita iar crackul si vi-l dau daca vreti...
i make juice happen.
ok
da, ar fi interesant !Mesaj iniţiat de Faithless
sper sa mearga sa il atasez
daca nu , va dau id ei ( glumesc)
hm .. nu mergeinvalid nu stiu ce
stiti vreun site unde sa il uploadez cum e images hack la poze?
are 6 kb
gata .. nu vazui ca nu merge .rar
PS: nu stiu daca merge chiar cu 10000 de messengeruri , eu am intrat cu maxim 3![]()
have fun
Last edited by Faithless; 10-01-2006 at 21:34. Motiv: Automerged Doublepost
i make juice happen.
Totusi....spune si idMesaj iniţiat de Faithless
![]()
i make juice happen.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: