- EUR
- 4,9773
![[ovisebdan]: Halloween 2010](https://www.craiovaforum.ro/images/cfvb4/sageata-dropdown.png)
-
[ovisebdan]: Halloween 2010
Anul asta, la fel ca si anul trecut, mi-am petrecut Halloween-ul tot in Patrick’s Pub, alaturi de restul staff-ului si membrilor CraiovaForum si nu numai.
Am baut, am ras, am dansat, am transpirat si apoi am transpirat. Singura diferenta anul asta a fost costumatia. Si insotitoarea. Eu m-am deghizat in Marilyn Manson si domnisoara in Dita Von Teese, o fosta sotie de-a aluia. Personal, chiar nu ma asteptam sa isi dea cineva seama in cine sunt deghizat, dar am fost surprins de mai multe persoane.
A fost smecher. De fapt, mi-a placut mai mult anul asta. Abia il astept pe urmatorul.
Voi ce ati facut de Halloween? In ce v-ati deghizat? (Asta in cazul in care ati luat parte la asa ceva. Daca nu, de ce?)

Comenteaza pe blog
Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.
-
am vrut sa vin si eu la paty-ul organizat de cforum, dar din pacate nu cunosteam pe nimeni 
am vazut topicul facut si am vazut si pozele din alti ani
sper ca la anul sa ma alatur de voi