Reclamatie useri

0-day Member valy_popescu's Avatar valy_popescu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-07-2010
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Reclamatie useri

Buna ziua
    In cazul in care si userii CF doresc sa ajute la administrare si doresc sa reclame eventuale nereguli observate, unde se poate face acest lucru? Am cautat dar fie nu este, fie nu am stiut clar unde sa ma uit deoarece as dori sa raportez o problema (thread dublu, acelasi titlu, in proportie de 90% aceleasi informatii).
    Va mutlumesc anticipat.

Senior Member m3d3lin_4u's Avatar m3d3lin_4u este o comoara de om m3d3lin_4u este o comoara de om m3d3lin_4u este o comoara de om m3d3lin_4u este o comoara de om m3d3lin_4u este o comoara de om
    Data de inscriere
    22-11-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4550
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de valy_popescu Vezi mesajele
    Buna ziua
    In cazul in care si userii CF doresc sa ajute la administrare si doresc sa reclame eventuale nereguli observate, unde se poate face acest lucru? Am cautat dar fie nu este, fie nu am stiut clar unde sa ma uit deoarece as dori sa raportez o problema (thread dublu, acelasi titlu, in proportie de 90% aceleasi informatii).
    Va mutlumesc anticipat.
    triunghiul asta de jos cu semnul exclamari in el http://www.craiovaforum.ro/report.php?p=4776031
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    o sa facem cateva ghiduri video cu toate problemele intampinate de pe forum.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: