Care ma puteti ajuta,am o problema cu calculatoru ! ?........cind vreau sa intru pe un site postat de cineva ,sau pe diverse ferestre din cadrul unui site imi afiseaza pe monitor in dreapta jos o fereastra mica cu ,,BLOCKED A POP-UP,,.......
Care ma puteti ajuta,am o problema cu calculatoru ! ?........cind vreau sa intru pe un site postat de cineva ,sau pe diverse ferestre din cadrul unui site imi afiseaza pe monitor in dreapta jos o fereastra mica cu ,,BLOCKED A POP-UP,,.......
Ce antivir sau firewall foloseti... intra in el si deselecteaza optiunea prin care iti opreste pop-ups-urile ... sunt multe pagini care se acceseaza asa... si downloadurile de pe siteuri la fel ..
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
sau mai apesi odata pe link si intra,dar intradevar trebuie sa deselectezi optiunea de blocare a pop-up-urilor...
Folosesti cumva Avant Browser ?
Daca da: Tools->Avant Browser Options->PopUp Blocker->si debifezi optiunea Enable PopUp Blocker.
Daca nu, atunci verifica firewall-ul, ca de la ala e, sau de la Browser-ul pe care il folosesti, poate are ceva asemantor cu Avant.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Nu mere daca dau din nou click ,dar am descoperit ca daca dau click dreapta si open mere de fiecare dataMesaj iniţiat de EChO
Nush ce e aia ''Avant Browser'' sau daca exista la mine in calculator tre sa il duc la meserias ca si asa vreau sa schimb hardul cu unu mai mare + ca ma bintuie si niste virusi pe care nu ii pot da afara cu nici un antivirusMesaj iniţiat de IMPERIAL
MERCI LA TOTI CARE ATI RASPUNS ....oricum pe mine ma cam depaseste problema
Last edited by misu_imv75; 07-12-2005 at 14:58. Motiv: Automerged Doublepost
mai..ori din anti-virus..ori din web-browser...joaca-te pe bar menu, tre sa gasesti ceva legat de "pop-uri"...optiuni, kestii..bafta
Cand instalezi messenger se instaleaza si yahoo! tolbar, care are anti-spy si pop-up blocker,asta iti blocheaza pop-up-urile
Merci asta era ....l-a rezolvat Glontz ca e tare meseriasMesaj iniţiat de EChO
se putea sa fie si firewall`ul de la windows...si mie imi mai zice cateodata...! si trebuie doar sa`i dai acc la pagina ca sa poti sa intri!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: