Care ma puteti ajuta,am o problema cu calculatoru ! ?........cind vreau sa intru pe un site postat de cineva ,sau pe diverse ferestre din cadrul unui site imi afiseaza pe monitor in dreapta jos o fereastra mica cu ,,BLOCKED A POP-UP,,.......![]()
Care ma puteti ajuta,am o problema cu calculatoru ! ?........cind vreau sa intru pe un site postat de cineva ,sau pe diverse ferestre din cadrul unui site imi afiseaza pe monitor in dreapta jos o fereastra mica cu ,,BLOCKED A POP-UP,,.......![]()
Ce antivir sau firewall foloseti... intra in el si deselecteaza optiunea prin care iti opreste pop-ups-urile ... sunt multe pagini care se acceseaza asa... si downloadurile de pe siteuri la fel ..
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
sau mai apesi odata pe link si intra,dar intradevar trebuie sa deselectezi optiunea de blocare a pop-up-urilor...
Folosesti cumva Avant Browser ?
Daca da: Tools->Avant Browser Options->PopUp Blocker->si debifezi optiunea Enable PopUp Blocker.
Daca nu, atunci verifica firewall-ul, ca de la ala e, sau de la Browser-ul pe care il folosesti, poate are ceva asemantor cu Avant.![]()
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Nu mere daca dau din nou click ,dar am descoperit ca daca dau click dreapta si open mere de fiecare dataMesaj iniţiat de EChO
Nush ce e aia ''Avant Browser'' sau daca exista la mine in calculatorMesaj iniţiat de IMPERIAL
tre sa il duc la meserias ca si asa vreau sa schimb hardul cu unu mai mare + ca ma bintuie si niste virusi pe care nu ii pot da afara cu nici un antivirus
MERCI LA TOTI CARE ATI RASPUNS ....oricum pe mine ma cam depaseste problema![]()
Last edited by misu_imv75; 07-12-2005 at 14:58. Motiv: Automerged Doublepost
mai..ori din anti-virus..ori din web-browser...joaca-te pe bar menu, tre sa gasesti ceva legat de "pop-uri"...optiuni, kestii..bafta
Cand instalezi messenger se instaleaza si yahoo! tolbar, care are anti-spy si pop-up blocker,asta iti blocheaza pop-up-urile
Merci asta era ....l-a rezolvat Glontz ca e tare meseriasMesaj iniţiat de EChO
![]()
se putea sa fie si firewall`ul de la windows...si mie imi mai zice cateodata...! si trebuie doar sa`i dai acc la pagina ca sa poti sa intri!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: