Poate ca multi vor sa joace Brood pe net ..dar nu au conexiunea necesara pt battlenet.. ( de exemplu mie mi se misca prost pe gamespace) ..asa ca am descoperit acest program numit Hamachi ..cu care poti juca orice joc pe LAN ..si eu il folosesc pentru a juca Broodwar cu prietenii .. ( nu ca joc prea bine , dar poate mai sunt si altii ca mine ) ..
Am facut o retea virtuala printr-un program f bun..si care ocupa putin..prin care se poate juca orice joc..oriunde ai fi ..dar pe LAN ! Prgramul se numeste Hamachi ..Dupa ce este instalat ..iti da un ip ..cu care poti juca pe net..cu oricine .. eu joc cu cativa prieteni pe Local Area Network (UDP) desi ei nu sunt cu mine in retea si se misca perfect.. deci daca vrea cineva sa mai intre in "reteaua virtuala" este binevinit ..ar fi frumos sa fim cat mai multi sa jucam pe lan..
Dupa ce instalati programul ..apasati pe butonul din stanga (Power) ..bagati un nickname..Apoi pe butonul din dreapta.. Join Existing Networks .. si scrie la network name : StarCraftNET si la network password: brood ! Daca mai aveti intrebari ..just ask..Enjoy !