Era pe forumu' al vechi un thread despre aceasta nobila licoare
Avea chiar si poll
Imi permit, deci, sa va intreb: care e placerea dvs???
Beck's
Tuborg
Carlsberg
Heineken
Goesser
Bergenbier
GoldenBrau
Timisoreana
Ciuc
Silva
La PET
Corona
Ciucas
Bere neagra (mi-a fost lene sa le specific)
Altele . . .
Era pe forumu' al vechi un thread despre aceasta nobila licoare
Avea chiar si poll
Imi permit, deci, sa va intreb: care e placerea dvs???
Banaţi-mă, banaţi-ma
Sau dacă nu, eutanasiaţi-mă
optiunea nu imi place berea nu exista?
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
nu imi place berea.....
vad ca in poll ai omis sa pui Bucegi si Samberg
Am votat "Altele" ca vad ca Stela nu e in poll
mie imi place carlsberg
vreau sa incer si Amstel si Corona ca n-am baut niciodata si sunt curios
Corona din pct meu de vedere e o bere pe care cei mai multi o beau din snobism...se duc colo in mai stiu eu ce club dau 100-150k pe o st si o freaca toata seara ca deh domne sunt cool ei... lame!!! Nu mi se pare nik deosebit la berea aia...asta ca sa nu zic ca mi se pare kiar o porcarie park ai bea ceai...da deh...daca ai pune si bucegi intr-o st mai frumoasa si ai vinde-o intr-un club cu 100k ar bea toata lumea...Mesaj iniţiat de forumistu
G3t r|cH 0r dI3 tRy|n` !!!
la un chef nu ridic pretenztii ... all kind of beers
dar asha in general beck's , tuborg si stella...
Mesaj iniţiat de Maihai
ps eu votai cu aproape toate
cea mai buna bere de-am baut-o a fost amstel... e buna dom'ne !
Mie imi place cel mai mult stela dar vad ca nu atzi bagat-o in poll... asa ca nu votez
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
wtf cum sa nu pui tocmai stela la vot avand in vedere k nu e stela ma optat pt goesser
hmm... beck's, tubi si carlsberg imi plac in general
Rece, la halba si neadapata - cerintele principale. Apoi sa fie ceva cat de cat cunoscuta. Berea preferata in momentul de fata este Heineken-ul la halba de la ElGreco
they hatin'
nu prea beau dar atunci cand o fac prefer Tuborg strong
silva neagra......sau stella.....dar nu prea imi place berea dar astia in cazuri in care ma obliga prietenii(hai bea cu noi ca sarbatorim nu fii nesimtita....)
guys prefer beer....ii face sa se simta barbati.....se intalnesc la o bere pe cand fetele se intalnesc la o cafea
mie mi se pare amara si naspa si daca nu am motiv intemeiat sa beau prefer sa nu beau
cand se gandeste barbatul la viitor? cand isi ia 2 cutii de bere in loc de una
nu te incurci cu jucariiMesaj iniţiat de Aetana
intradevar tuborg e buna da' ... "Carlsberg - probably the best beer in the world"
0747.494.155 | 0766.619.473
silva nearga
I`m GAGA!
SWANS "Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
hi hi ... ce vorba e aia?!Mesaj iniţiat de gwen_st3fany
Am votat cu Heineken...dar e buna si Carlsberg si Stella sau Tuborgu Strong (in special in cazul in care nu ai bani si vrei sa simti efectul berii)
I hate Becks...desi vad ca multora le place...si urasc cel mai mult Goldenu...ma doare stomacu a doua zi dupa el de zici ca mor!?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: