Vad ca e cam pustiu pe retea, chiar v-ati facut toti cuminti si v-ati pus cu burta pe carte? Mai intrati si voi Borg Chat cind aveti timp...
Vad ca e cam pustiu pe retea, chiar v-ati facut toti cuminti si v-ati pus cu burta pe carte? Mai intrati si voi Borg Chat cind aveti timp...
care e adresa completa a chatului?
brazda e mare de ce nu dai detalii?nu vrei??sau ti e rusine sa spui cite calc sint.eu stau in brzda dar nu am auzit
reteaua din brazda... se intinde... bene... se intindea de la sc 23 (bl. 79) pana la guliver... in mare cuprindea blocurile 79-77... altele pe care nu le mai stiu K35-k38, blocul cu AS computers, A16, si AT2... mai sunt si altele da'... nu le mai stiu
problema persista... reteaua nu a fost refacuta pe moment motivul este ca nu sunt bani pt alte switch-uri
io stau la k12, m-as putea baga si io?
pe unde e blocu' asta ?Mesaj iniţiat de alex
ce fel de programior folositi pt chat intern? folositzi ichat
daca rreteaua creste lagul e f mare .. ce transfer avetzi intre voi ?
folosim BorgChatMesaj iniţiat de Mondeo
transfer... intre 5-8mb... poate si mai mult pe timp de noapte cand multi dorm... cel putin asa aveam in ultimu' timp... pe moment reteaua este dezafectata
transferu este relativ bun, borgu pika la peste 30 utilizatori
n-am apucat sa vad acest lucru'... ma bucuram daca vedeam intr-o seara 15 useriMesaj iniţiat de Mondeo
oricum... ms pt informatie
Vypress Chat mult mai bun decat borg chat
l-am dw la recomandarea unui prieten da'... crezi ca am stat sa-l incerc ? eh... probabil cu ocazia asta o sa ma uit prin elMesaj iniţiat de ValsiS
vipres chat la peste 50 useri o ia razna rau de tot
daca ne este cum zici tuMesaj iniţiat de Mondeo
inseamna ca tot este mai bun ca borg chat
ca alt baiat spunea ca botg chat o ia razna la 30 useri
Mesaj iniţiat de ValsiS
iChat - este cel mai bun software intranet
producator: http://vnalex.tripod.com
draq sa le ia... cand o sa se stranga peste 30 de useri atunci o sa ma gandesc sa skimb programul de chat
poi e vis a vis de scoala 23Mesaj iniţiat de contagious_scrub
Mda.. in brazda .. ma rog cine mai este pe langa .. F1 ca vreau si eu sa ma bag la o retea de cartier astept oferta .. sau e-mailuri la marketing@online-pc.ro
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: