am o problema de vreo 12 zile tot primesc mesaje aiurea de la windows msenger ca am virus sau spaywer in calc .
am antivirus bun si progran de indepartare spaywer nu mai stiu ce sa incerc poate ma ajutati voi.
![]()
am o problema de vreo 12 zile tot primesc mesaje aiurea de la windows msenger ca am virus sau spaywer in calc .
am antivirus bun si progran de indepartare spaywer nu mai stiu ce sa incerc poate ma ajutati voi.
![]()
start -=> run -=> services.msc /s -=> Messenger -=> Properties -=> Stop -=> Startup type: -=> Disable -=> OK
bafta
services.msc nu services.msc/s
i make juice happen.
Mesaj iniţiat de Faithless
incercasi? afla ca merg ambele variante
apropo... e services.msc /s nu services.msc/s
sau era mai simplu daca spuneam
click drept My Computer -=> Properties -=> Services -=> ...![]()
Cel mai usor mod, iei de pe hub programu Safe XP(e mic..) , care are optiunea de DIsable Windows messanger
am patit-o si eu![]()
deci e mai usor sa stai sa downloadezi un program de pe net decat sa modifici o chestie in services.msc![]()
![]()
i make juice happen.
Offtopic: Acum depinde daca vrei sa te si pricepi la calculatoare sau decat vrei sa fii un utilizator normal (genu' apesi pe butonul OK sau pe butonul de Minimize -> e ala din dreapta sus care seamana cu o liniuta). Oricum ar fi, serviciul de Messenger ar trebui inchis inca de la instalarea Windows-uluiMesaj iniţiat de Faithless
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
cu sp2 serviciul de messenger vine disabledMesaj iniţiat de aduntoredas
si nu mai apar astfel de probleme
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: