Eu stiam ca linuxul e soft gratuit dar uitati-va aici
http://store.slackware.com.ro/index....&products_id=1
si ziceti si voi e porcarie sau nu.
Eu stiam ca linuxul e soft gratuit dar uitati-va aici
http://store.slackware.com.ro/index....&products_id=1
si ziceti si voi e porcarie sau nu.
He who laughs last, thinks in slow-motion !!!
Shall we shag now or shall we shag later ?
Think outside the BOX !
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to beleive.
You take the red pill, you stay in wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes.The choice is yours !
If you’re just safe about the choices you make, you don’t grow!
pai da dar e vorba de costurile de productie ale cd-urilor, shipping s.a.m.d.
linuxu in sine e gratis dovada fiind ca poti downloada gratis iso-urile de pe site-urile oficiale
totush 90ron?
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
nu toate e gratituite ..... libranet 3.0 costa fro 100 euroaie .... si nici pe bani nu-l mai dau acum http://www.libranet.com/buy
suntei klumea... ma dar daca linuxul o sa patrunda pe toate calculatoarele credeti ca ei sunt prosti sa il lase in continuare gratis ? cel mai bine e sa exista inca concurenta intre windows si linux totul va fi bine cat timp va ramane doar unu pe piata indiferent care e vai de buzunarele nastre oricum le piratam ... aa si inca ceva.. slackware-ul ala de acolo daca il cumperi ai suport tehnic asta uitasi sa mentionezi... si pe www.slackware.com poti sa downladezi slackware-ul gratis dar poti da si bani pe el si ai si suport tehnic si carte de slack tiparita si un papitoi (pinguin) nu te obliga nimeni alegi cum vrei
Last edited by Vort3x; 14-12-2005 at 00:49.
linux nu e slackware. linux nu e fedora. linux nu e ...
linux e www.kernel.org. linux e MULTI baieti care au scris si scriu cod. zvonuri de genul "linux se scumpeste" sunt cam la fel de credibile ca "yahoo se inchide".
in linux nu exista niste "EI" care sa decida la un moment dat ca lumea tre' sa se invarta intr-un sens sau altul.
oricine e liber sa se apuce sa scrie cod si sa faca tot ce vrea cu el, inclusiv sa vanda un "hello world" cu 1000 de euro. singura obligatie e sa respecte licenta sub care vine codul nescris de el. deci daca niste baieti fac o distributie de linux numai din programe GPL & co. au toata libertatea sa licentieze si sa vanda scripturile scrise de ei care copiaza respectivele programe GPL & co. si sa le vanda tot pe 1000 de euro.
fiecare traieste din ce face. nimic nu e gratis. cu-atat mai mult expertiza.
linux gratuit cu suport total gratuit se numeste Ubuntu, in ambele variante gnome sau kde (Kubuntu) pe care sunt eu acum... pina si comanda la cd-uri e gratuita... platesti decat posta romana.
Electronic.Sounds
distributiile linux standard sunt gratis si asa vor fi cred mult timp d-acum in colo . nu de alta , de mult se vb sa puna linuxul pe bani ,dar no chance pt moment . sunt distributiile Linux OS server/enterprise ,etc,etc care intradevar ajung si la 1000 de euro , dar asta doar pt faptul ca au incluse numeroase facilitati/prog. care ..da..alea sunt pe bani ...
La ubuntu nu platesti nici macar posta romana k io am comandat de 2 ori de la ei odata 5 cd-uri si a doua oara 20 si nu am platit nmk.
cum mă, să nu plăteşti poşta ?
cred că ai plătit coletul la primire sau ramburs, care includea taxele poştele!
doh!
nope, nu se plateste nimic
they hatin'
Corect. Au venit cu postasul si nu mi-a cerut nimic.Mesaj iniţiat de cat23
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
Tajka e FREE cu toate k pe pachetul de 20 de cduri scria pe el 5 euro nu am platit nmk!
yep. nici eu n`am platit nimic pentru ubuntu, nici posta. ubuntu iz cool
ubuntu varianta gnome e cool dar varianta kde NO COMMENT...
puneti si voi un link de unde se comanda sidiurile va rog frumos daca se poate....si poate ma puteti ajuta si cu niste tutoriale sunt incepator.....orice recomandare sau indrumare imi este de folos......multumesc frumos
Daca nu vrei sa astepti 2 luni sa iti vina ia-ma pe messenger si iti dau io 2-3 pachete de ubuntu.. da sa le dai si u mai departe pe cele care iti sunt in plus.
asta este link-ulMesaj iniţiat de padreoq
https://shipit.ubuntu.com/
sau mai simplu il apelezi pe messenger pe Boditza si o rezolvi mai repede...
incerc sa dau de boditza dar nu prea reusesc....daca intri aici inainte sa intri pe mess...lasa'mi si mie nr. tau de tel. ceva ca sa pot da mai usor de tine....sper ca citesti asta la timp si mai ai cel putin 2 pachete si pentru mine....cum am scris mai sus am nevoie de 3 dar daca nu se poate e bine si unu pana la urma....va multumesc mult
Sub avataru meu e semnul de yahoo... pe messenger sunt mai toata ziua... dupa ora 2. Am chiar 10 pachete .
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: