Ce conteaza cel mai mult la un baiat aspektul fizik sau caracterul ,
si mai ales ce vor fetele de la un baiat ??
Pls veniti cu argumente sa nu murim prosti
Ce conteaza cel mai mult la un baiat aspektul fizik sau caracterul ,
si mai ales ce vor fetele de la un baiat ??
Pls veniti cu argumente sa nu murim prosti
Last edited by Fury_o1; 06-10-2005 at 22:58.
Live the momenT..!!!
cate fete au sarit la vot , probabil e prea devreme....sa vedem
Frumos...la voi ati pus 7 optiuni si la noi 2....Nu votez pt.ca as fii impocrita sa sustin ca ceea ce conteaza este caracterul....cand se stie ca si partea fizica e importanta La inceput aspectul conteaza,dupa ce e dincolo...
Never say never
shi caracteru shi aspectu fizic ... ceva echilibrat nu neaparat frumos, dar prezentabil... sa vorbeasca respectuos...e plina strada de baietzashi "de cartier" care injura k la usa cortului k sa para de gashka. eu le-as vota pe amandoua, dar la prima impresie e aspectu fizic, apoi caracteru in timp...
Ar fi fost mai bine sa putem vota ambele variante pt sincer ambele conteaza...asa ca nu votez pt. k as minti sa spun k aspectul fizic conteaza si sa las caracterul deoparte...
asadar si prin urmare.....ramane un secret n continuare "ce vor femeile"
se vede din interesul lor de a vota....au votat baietii mai mult cei mai modesti, evident
pot sa votez? 8-?
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
eu n'am votat si nici n'am d gand....o idee ar fi sa luam o fata(sau mai multe), sa o imbatatm cui, o pune in fata la calc si sa zica ce ii place ei mai mult.....ca cred io ca sunt mai sincere cand sunt bete (asta daca inca mai pot sa vorbeasc a....da' sa scrie)
20% aspectul fizic
80%caracterul
degeaba arata bine daca e afemeiat,prost,badaran,sau se crede mare frumusete nu-i suport pe astia
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
poate nu or fi citit cand au dat click pe link......sau vor sa le incurajeze pe fete sa inceapa sa voteze
LOL ---tot ce se poateMesaj iniţiat de Scutu
PS fi fata
Live the momenT..!!!
da' kiar....nu l'a intrebat nimeni de ce "nationalitate" eMesaj iniţiat de Fury_o1
caracterul...ca daca e om de ***** si te minte 30 de ani si te ameninta cu moartea daca te desparti...e naspa....oricat de bine ar arata .....
e clar ca puffy e cea mai corecta "fata"!!!!!!!!
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
Poate or fi si ei feteMesaj iniţiat de Bogdan86
Machea nu se vede ?
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: