vand nokia 3220. acumulatorii tin in jur de 4 zile. tel e castigat la un concurs MTV base. il am din martie. cer 350RON sau alte oferte.
vand nokia 3220. acumulatorii tin in jur de 4 zile. tel e castigat la un concurs MTV base. il am din martie. cer 350RON sau alte oferte.
Last edited by Nicu; 19-12-2005 at 10:27.
Pe ce e codat?Sau Trebuie decodat?
Te intereseaza un schimb cu un philips 362?
nu e codat.nu ma intereseaza schimbul propus de tine.
cam scump....telefonu de 2,5 in magazin..la abonament .. si 3.200 nou! deci .. se da cu 2 milioane .. 2 jumate la mana a2a. iti dau un sony ericson Z200 stare exceptionala si o diferenta
re iti dau sony ericson t 610 impecabil si o diferenta
biGbowbOo: 2,5 mil la abon sa zicem ca, cred, dar 320RON la liber chiar sunt curios unde ai vazut.
Crazy_A: oferta ta ma pune pe ganduri ... o sa-ti dau raspuns in curand ... i'm thinking ... zi-mi de cand il ai.
P.S.: m-ar interesa schimburi cu Samsung
chiar nu vrea nimeni un tel bun. modificare pret: 300RON sau alte schimburi ... still waiting
zii ma skimbu meu ce are? da care e id tau?
t_nicu
un schimb cu moto c980 cu toate accesoriile+dif de la tine ... vrei?? e super telu
da-ca da, im don_danielos...0743 573 595
Last edited by danutz; 06-01-2006 at 12:41. Motiv: Automerged Doublepost
nu mersi.Mesaj iniţiat de danutz
Daca vrei un LG 8180 cu tziple pe el,decodat care nu are nici o ora vb.Este la cutie si are toate acesorile.Daca vrei sa facem uite ID meu de msg ADYXP sau nr de tel 0721239059.Potzi lasa si un msg aici daca vrei sau daca nu.Mesaj iniţiat de Nicu
mersi de oferta adyxp, am avut lg (chiar doua) si nu prea m-a impresionat prea mult.
adyxp vezi ca ai msg de la mine pe Y!mess
Last edited by Nicu; 14-01-2006 at 13:29. Motiv: Automerged Doublepost
se pare ca nu vrea nimeni un tel bun. stie cineva cam cat as lua pe el pe romania muncitoare(stiti voi unde, la "comercianti") sau poate la mercur.
il am cam de 7 luni , am si cartile si cutia la el pe aici pe undeva, are carcasa originala. arata bine, are camera, bluetooth, infrarosu , 65.000 k , acumulator li ion , incarcator original , cdMesaj iniţiat de Nicu
astept un raspuns daca te int
intrebi cat ai lua pe romania muncitoare . iei 2 mil a dat una mic acum 2 sapt unul , in amanet cred ca iei 2,3 mil daca ai acte tot si nu au ei in vitrina
oricum astept raspuns
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: