eu zic ca pop 3 e prea marfacred ca o sa ii dedic ceva timp
liber....mai joaca careva?
eu zic ca pop 3 e prea marfacred ca o sa ii dedic ceva timp
liber....mai joaca careva?
Dragutz jocu..il am de ceva timp...pacat ca e ultimul din serie. Oricum merita sa il luati..
sigur te referi la pop3?...sa nu faci confuzie cu sand of time sau warrior withinMesaj iniţiat de D@ny
dap...la pop3 ma refer....e chiar ushor...dar m-am plictisit repede de el...dar o sa imi fac timp si pentru fraierul ala...sa-l dovedesc si pe el...si dupa ce il nimicesc pe fraier...ma pot lauda k le-am terminat pe toate 3
....apropo...sa ma anuntati si pe mine va rog frumos cand apare crack
![]()
deocamdata doar ce am omorat gigantu ala din Arena!astept sa imi vina pofta sa continui!!
ce fel de prince of persia aveti? eu am unu pe dvd si nu imi merge nici daca scot cablu de la cd-rom. imi da o eroare zice ca nu corespunde codul...ceva de genu asta... ce fac?
am terminat pop 3 in 3 zile e superrrrrr in zilele alea am dormit 9 ore a fost mai nasol cu vizirul dar l am facut ca la nufarul ha ha ha![]()
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
stie careva cum pot sa fac si eu rost de joc? o adresa ceva?
ca il am dar nu pot sa-l dezarhivez si ma oftic!!![]()
daca stie careva as fi recunoscator
Ti-l dau eu daca vrei.
Daca cei inteligenti cedeaza mereu lumea va fi condusa de prosti.
mersi mult cum facem?Mesaj iniţiat de Nfs_Driver
YD mess: alyn91
cand ai timp hai sa vb!! astept![]()
ti-l pun pe un dvd si ne intilnim sa ti-l dau.
0740005915
Daca cei inteligenti cedeaza mereu lumea va fi condusa de prosti.
il am in share.
fade, pe hub.
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
sanatate ...vreau primu` PRINCE OF PERSIA(sands of time) ..care il aveti sharat pe hub si sa`mi dati si mie slot postati aici..ms anticipat ceao
![]()
ID:escorpionul
TELF:0744750616![]()
VENGEANCE UNLIMITED FAN FOREVER
fade, pe hub, activ 24/24 7/7
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
OK te vad pe hub da` nu vad jocu...imi trebe imaginile dak le ai si poti sa`mi dai si mie un slot pa`pa
![]()
ID:escorpionul
TELF:0744750616![]()
VENGEANCE UNLIMITED FAN FOREVER
sunt 2 fade, unul sunt eu, am 40 de gb in share, shi altul e... well, un necunoscut, apparently, cu 60 de gb in share. poate ai luat de la celalalt lista.
nb![]()
nice joc din cate am citit ... spuneti-mi si mie pe cate cd-uri e ?
adica pe 4-5 CD-uri nu cred ca are mai mult o sa-l caut sa-l iau![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: