ce parere aveti despre Juiced? parerea mea este ca se putea mult mai bine...controlul nu este deloc bun...grafica bunicica...masini destule...tuning destul de interesant...voi ce ziceti?
ce parere aveti despre Juiced? parerea mea este ca se putea mult mai bine...controlul nu este deloc bun...grafica bunicica...masini destule...tuning destul de interesant...voi ce ziceti?
am jucat cred ca 10 min...si nu mi-a placut deloc...il asteptam dar a fost o dezamagire pentru mine...ma obisnuisem cu NFS
Cu NFS U2 nu se compara nimic!E singurul jok care ma atrage!E super!JUICED-nooo way!Mesaj iniţiat de EChO
Juiced l-am jucat cand a aparut din taste, si e de rahat.
Dar, mi-am luat volan si e cu totul altceva, nici nu se compara...
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
Juiced .... vreo 30 de minute l'am jucat si m'au luat durerile de cap .. no way ... U2 RULZ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
baga si tu volanu in share ca sa vedem si noi cum e cu volanMesaj iniţiat de JediMindTricks
ar trebui sa mearga bine si fara volan...ca doar e joc pt PC
Pai e cam nasol pt. ca noi nu prea ne permitem luxul sa dam bani aiurea pe volan, pt. ca in general in late tari numai cu volan joaca. La competitii joaca numai cu volan sau gamepad, niciunul cu volan. E prea tare cu volan in Juiced, cand bagi NOS iti vibreaza volanul in mana. Un prieten zicea ca acum ii place mai mult decat NFS U2. Colin McRae este un exemplu de alt joc de care nici nu te atingi fara volan sau gamepad... Bine pana la urma daca te chinui il faci tu si cu taste dar e mult mai greu.
RUN/DOS/RUN
mie mi se pare bunicel juiced , dar tot u1 (eventual si 2) sunt mai bune.
apropo la juiced ce avantaj am daca ajung la respect 1000 si casting cursa pentru host ?
si inca 1 intrabare : cand organizez eu cursele cum fac sa participe mai multi ?
iar in privinta volanului cel putin undergorund si mai ales colin eu zic ca se joaca mult mai usor din tst decat din volan. parerea mea
Collin se joaca mult mai bine din taste??? Get the fuck out!!!
In toate concursurile internationale se joaca cel putin cu gamepad daca nu cu volan. Pt. Colin McRae chiar si cei de la gemaspot recomanda gamepad sau volan pt. ca masinile sunt foarte sensibile. Este cu totul altceva cand poti controla cat de mult sa accelerezi si cat de mult sa virezi in asa fel incat sa nu derapezi. E mai usor din taste pt. ca asa te-ai invatat, asa am zis si eu la primele 3-4 curse "pe bune" cu volan, ca mergem mult mai bine din taste, pana am prins gustul...
RUN/DOS/RUN
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: