ce programe stiti?
ce programe stiti?
destule
![]()
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
adaug: exemple + eventuale optiuni de adaugare a subtitrarilor![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Ce ironic!![]()
![]()
![]()
eu folosesc VSO DivX2DVD si ma intrebam daca e vreunul mai bun sau ce mai foloseste lumea. vroiam pareri. ce e asa de ras???? nu stiu ce v-a amuzat asa tare. eu de abia ce mi-am luat dvd si nu prea cunosc termeni specifici.
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by forumistu; 15-12-2005 at 21:40.
eu chiar eram serios pt ca vreau si eu sa stiu...
nu am fost ironic
pe(aka zit) trebuie sa-l ignori, asa e el mai
![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
eu am folosit o perioada Virtual Dub si suprapuneam subtitrarea peste film, dar de multe ori aveam probleme de sincronizare.
insa VSO DivX2DVD este genial. pune subtitrarea la fix, merge beton. in 1h a filmul facut beton.
o sa folosesc si winavi video converter la recomandarea unuia dintre useri care mi-a lasat mesaj la reputatii si caruia ii multumesc
da-mi si mie un link pls de unde sa iau VSO DivX2DVD
P.S. cel cu mesaj la reputatii este zgarcit, a vrut sa sti numai tu
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: