m-am gandit sa pun aici un site pt cei carora le place Craciunul...sa ii fac sa se simta mai bine
CLICK
m-am gandit sa pun aici un site pt cei carora le place Craciunul...sa ii fac sa se simta mai bine
CLICK
motha' fucar!!!!!! GIZAS....ma si eram sigur k tre sa se intample ceva, k e prea monoton...Mesaj iniţiat de ovisebdan
crazy people
ovisebdan...fa un edit la post de gen : "cei cu boli de inima sunt invitati sa-si mute ass-ul in alta parte sau vor intra pe raspundere proprie.."
si eu la inceput eram asa "captivat" de moment...adica asteptam sa vad ceva funny...cand aparu figura aia...pt 3 sec eu tipai cat putuiMesaj iniţiat de an_deea
da..pai asta era si faza...sa fak melodia sa se auda incet, sa dai boxele mai tare sa te sperii mai rau)))Mesaj iniţiat de an_deea
ce uameni ba...
ba copii...cand vazui threadu` zisei... " ..alt dumb-head cu spiritu` nustiu cui..."
cand vazui treaba cu reverse-ul incepui sa ma prind...aha...ceva gen ACDC... il ascultai normal... nimic... il ascult invers, shi cand, sa m-apropii mai bine de boxe s-aud shi eu ce trebe, incepu` aia sa tzipe... deci serios nu m-asteptam..cu toate ca le-am vazut pe alea celebre de atatea ori
bine ca n-avusei cashtile ca de obicei....
)) tare fazaMesaj iniţiat de ovisebdan
... nice trying ... asta am primit'o acum 3 zile ... si tot asteptam sa tipe cineva
mai vreau..ovisebdane...mi-e lene sa caut si vad k esti on .mai stii vreunu'?
ba esti nebuna ma frate....
idioata faza ... are trebuii banat
well... it's that time of the year... nobody wanna' give it a try again? or are you too chicken?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: