1.femeie la volan

(si cred ca mi-am exprimant parerea destul de ...elocvent)
2.daca tot ai de gand sa faci asta (si nu cred ca parerea mea iti poate modifica decizia...) atunci ti-ash recomanda sa nu iei nici una din masinile pe care le-ai pus pe tava mai sus
in primul rand,fetita lu' tata,incepatoare,si probabil habarnista intr-ale covrigului trebuie sa ia o masina care sa nu o raneasca (mancao-ar tata) si in al doilea rand una care sa produca in cazul unui eveniment neprevazut (si vor fi) cele mai minime pagube si sa reduca (prin constructie) numarul de victime
matiz...am vazut un om omorat de un matiz si unu schilodit saptamana trecuta
pejo...sunt impotriva masinilor frantzuzesti in general...nu sunt fiabile in marea lor majoritate...mananca mult pentru puterea pe care au pretentia s-o dezvolte si piesele....
ti-as recomanda o masina nemtzeasca ...orice masina nemtzeasca atata timp cat e masina nemtzeasca...
sunt cele mai bune din punctul meu de vedere,atat in ceeace priveste sistemele de securitate (active si pasive)..si de alea am stabilit anterior ca o sa ai nevoie....
au o foarte mare fiabilitate...(am vazut masini nemtzesti de clasa medie care n-au fost forjate...rau si care le-a dus motoru' nedesfacut undeva pe la 400.000-600.000 km)
cam atat
ah...era sa uit
inca ceva
SA NU FIE ROZ!!!!
(stiu ca ti-a trecut prin cap...n-are rost sa negi)