A aparut sau trebuie sa apara?
A aparut sau trebuie sa apara?
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
lol l-am vazut deja...un jeg...nici macar nu e film.... e o porcarie ...o biografie vorbita....it sucks big time....vezi ca e pe hub de ceva timp
mai bine nul mai puneam pe hub lau luat vro 5 insi numai de la mine e un film de nota 0 dar nu pot sai acord aceasta nota nu ma lasa imdb infect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu personal nu il suport pe 50Cent... Face si un film, am vazut pe HBO ceva despre el si mi s-a parut interesant. Documentarul l-am luat si eu de pe torrenturi crezand ca este filmul. Am aflat pana la urma ca abia a aparut peste atlantic...
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
si filmu lu Usher in the mix alta bataie de joc am dw degeaba 700 de mega ((((((((((
50 e graznik cu toate k are cateva meluir bune (asta se dat lu em shi lu dre nu lui) cand am auzit prim data de film mi-am dat seama k o sa fie un kkt am vazut traileru shi cateva secvente din film, nu cred k o sa il vad in curand
p.s. 50 mai bene se apuka de desena animate
p.p.s.the game rulz misto comparatie cu chicken little
Transpiraţia strică reputaţia!
bine ca spusarati, ca sa nu-l mai cautMesaj iniţiat de LaserLock
1. atentie la limbaj
2. 8 mile a fost piesa de film deci se poate, daca 50 cent e retard n-avem ce sa-i facem
eu nu-mi inchipui cum poate sa cante cand el nu-si misca decat buzele, din dinti nu da...
tare sunt curios daca e el cel care interpreteaza melodiile
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
prea tare bravo eros u relly have tha power, nu ma gandeam nici o dat la asa cvaMesaj iniţiat de Eros
Transpiraţia strică reputaţia!
eros gresesti , n'ai vazut ce dinti are ? some really ugly horse shits
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
pai da ma, i-am vazut dintii ca si-i arata
dar ii tine lipiti pe aia de sus de aia de jos si misca doar buzele ranjind
incearca tu sa canti asa si o sa vezi ce iese...
Last edited by Moderator; 22-01-2006 at 20:36.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
looool ERos
Dovezi:
spre deosebire de, sa zicem, eminem:
Ba ce dracu , toti rapperii jegosi s-au apucat de filme...a dat talentu actoricesc in ei ... parca intereseaza pe cineva in afara de pustanii de 12 ani cum au ajuns ei fratica din ghetou si prin ce mari greutati au trecut la statutu' de vedete
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: