poate sa fie din cauza ca nu s-au scris bine pe cd sau poate nu s-au copiat bine pe hd
incearca sa le copiezi la altcineva si sa vezi cum apar... daca apar la fel... atunci nu s-au scris bine pe dvd
bafta
Treci intr/o zi cu DVD-ul pela mine, poate reusim ceva
they hatin'
cum spunea shi colegul ..
1- ori nu ai scris filele cum trebuie pe dvd
2- bitii de memorie a hardului pe care sunt filele acum au buba (in cazul asta incearca sa pui aceleashi file de cateva ori pe hdd) merge shi un scan disk
3- fisierele sunt criptate sau nu ai fonturile respective pe noul sistem
sfatul meu .. incearca acelashi dvd la un prieten
nu am idoli
m-am gandit ca principala problema ar fi faptul ca nu s-au scris bine pe DVD,ele se vad asa si pe DVD si copiate pe HDD HDD,si ma gandeam ca poate exista vreo metoda,programe ceva, i don't know
nu s-a scris bine ... parerea mea
ai incercat dvd dupa ce l-ai scris sa vezi dak s-a scirs, si dak ai incercat, iti apareau caracterele alea ciudate?! vezi sa nu fie si din cablu de date, io am avut o astfel de surpriza, insa cu un hdd, acum nu stiu ce sa mai zic.
am incercat DVD-ul dupa ce l-am scris si totul era perfect, dar dupa ce am formatat HDD-ul si am reinstalat Windows-ul nu a mai mers...acum ma intreb...e posibil sa mearga pe Linux?Sa fie ceva de la XP?Mesaj iniţiat de mariokissu
daca zici ca ai probat DVD-ul dupa ce l-ai scris...inseamna ca ele sunt bune fisierele...s-ar putea sa nu ai font-ul in care au fost scrise instalat...nush...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: