Activitati preventive - radar


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Activitati preventive - radar

  În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi Biroul Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor cauzate de viteza excesivă. Totodată, poliţiştii au acţionat în vederea conştientizării conducătorilor auto cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă şi folosirea dispozitivului handsfree.

  În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii rutieri au constatat 178 abateri de natură contravenţională, dintre care 99 abateri pentru depăşirea vitezei regulamentare, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare de 25.473 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce 8 permise şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

  Exemple:

  C.LUCIAN, 20 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.6, cu viteza de 131 km/h, în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă fiind de 70km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu 18 puncte amendă şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere.

  BGHEORGHE, 38 de ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism în localitatea Tîmbureşti, judeţul Dolj având viteza de deplasare de 123 km/h. Acesta a fost sancţionat cu 9 puncte amendă, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere.

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  I`am observat ieri.. Stateau o gramada cu ochii pe noi
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: