Căpitanul de echipă al celor de la Alro, Gabriel Precup, este încrezător în şansele echipei de a obţine un rezultat pozitiv pe terenul uneia dintre favoritele la promovare, Petrolul Ploieşti.
La finalul partidei disputate cu Mureşul Deva, încheiată cu scorul de 5-1, decarul formaţiei aluministe se gândea deja la confruntarea cu „lupii galbeni”.

*

„Suntem acolo în faţă, lumea este alături de noi, suntem bucuroşi că am câştigat, cred că am făcut un meci pe placul suporterilor. Confruntarea cu Petrolul va fi una de şase puncte, va fi un meci care pe care, mergem acolo să câştigăm şi să arătăm că suntem o adevărată echipă. Noi toate meciurile le tratăm la victorie, indiferent de adversar”,a declarat căpitanul lui Alro, Gabriel Precup.


Golgheterul grupării slătinene este de părere că un eventual succes în faţa formaţiei aflate pe ultima treaptă a podiumului ar aduce şanse reale echipei Alro în obţinerea promovării.
Gruparea slătineană se află, înaintea disputei cu Petrolul, pe locul cinci în clasamentul seriei, la doar trei puncte de poziţia secundă şi la cinci de prima clasată, FC Bihor.Sursa: gazetanoua.ro