În urma negocierilor între UNPR şi PDL, postul de subprefect al judeţului Olt a revenit UNPR, numele persoanei vehiculat a ocupa funcţia fiind Jenel Copilău. Actualul subprefect, Virgil Panduru, este de câteva zile în concediu de odihnă, însă are bagajele făcute pentru a părăsi postul pe care-l ocupă de peste cinci ani.

*

Prefectul nu are informaţii despre schimbări

De la 1 aprilie, subprefectul Panduru şi-a luat concediu de odihnă până la clarificarea situaţiei, însă nu exclude posibilitatea de a fi eliberat din funcţie în scurt timp.

*

„Sunt în concediu, dar aştept să fiu eliberat din funcţie, pentru că, aşa cum s-a vehiculat în presă, în urma negocierilor, acesta e al UNPR-ului. Poate se tranşează situaţia săptămâna aceasta, în şedinţă de Guvern”, ne-a declarat Panduru.


Şeful acestuia, prefectul Leonid Moisiu, nu ştie nimic despre modificările de nume din organigrama instituţiei pe care o conduce.

*

„Săptămâna aceasta subprefectul este în concediu, are o cerere depusă în acest sens. Nu ştiu absolut nimic despre eliberarea sa din funcţie”, ne-a spus prefectul.
Nici Jenel Copilău, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, cel despre care se spune că va ocupa fotoliul de subprefect, nu ştie nimic despre posibilele schimbări.

*

„Nu am nicio informaţie că voi fi numit subprefect”, ne-a declarat acesta.
Sursa: gazetanoua.ro