Oamenii legii l-au prins pe tânărul din Caracal în timp ce se deplasa de la Craiova către municipiul unde acesta locuieşte. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, agentul Amelia Căprărin, Lucian C. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6, cu viteza de 131 km/h, în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă fiind de 70km/h.

*

„Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu 18 puncte amendă şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere”, a mai spus agentul Amelia Căprărin.

*

Tânărul a încercat să le dovedească poliţiştilor că nu ar fi circulat cu o asemenea viteză, însă din păcate poliţiştii nu s-au lăsat înduplecaţi, prezentându-i acestuia filmuleţul de pe radar care dovedea viteza cu care caracaleanul s-a deplasat.
Oamenii legii au mai acţionat în vederea conştientizării conducătorilor auto cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă şi folosirea dispozitivului handsfree. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat 178 abateri de natură contravenţională. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce opt permise şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.Sursa: gazetanoua.ro