” Fiecare om iubeste intr-un anumit fel si are nevoie sa fie iubit intr-un anumit fel, pot sa te iubeasca oricat de multi oameni si nu e de ajuns, dar e suficient sa te iubeasca doar unul singur exact asa cum simti tu ca ai nevoie.” Da este adevarat ca fiecare om iubeste intr-un anumit mod. Dar nu stiam ca exista persoane care vor sa fie iubite intr-un anumit fel. Din prima propozitie, rezulta ca persoanele din a 2-a propozitie o sa aiba mult de suferit fiindca o sa treaca prin multe pana o sa gaseasca acea persoana care sa o iubeasca in “anumit-ul fel “. Da nu stiu daca v-ar place ca o singura persoana sa va iubeasca enorm, iar restul din jur sa va injure. Si de abia la sfarsit spune ca asa cum simti tu ca ai nevoie. E alta mancare de peste, deci mie nu prea mi se pare coerent acest motto-u sau ce mama lui este.

” Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. “ Sincer nu m-am gandit niciodata la o definitie pentru un om bun. Vorba asta mi se pare geniala. E important sa refuzi lucruri marete. Desigur depinde de ce lucruri marete vorbim.

” Cand trei femei discuta, se numeste conversatie. Dupa ce una dintre ele pleaca, se numeste barfa.” Mi se pare banal sa zici asa ceva. Poti sa barfesti impreuna cu 1 miliard de prieteni. Poti sa barfesti singur, cu cainele, cu 3, 4, 77, 1233334 sau. Poate acest motto vrea sa spuna ca dintr-un grup dupa ce cineva pleaca mai devreme, etc. Este barfit de ceilalti. Tot nu s-au exprimat bine.

“Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!” Nici acest motto nu prea ma face fericit. Dupa mine curajul unui om se exprima in “depasirea” fricii. Daca tie iti este frica de caini si ai infruntat un caine in 1913. Dupa mintea mea inseamna ca ai fost curajos. Daca iti infrunti teama esti curajos, nu?

“Cel mai mare lucru pe care-l poţi face pentru un prieten nu este să-i dai din bogaţiile tale, ci să i le scoti la iveala pe cele care sunt ascunse în el însuşi.” Genial si acest motto. Deci cam asta trebuie sa faca un prieten. Sa scoata la iveala lucrurile bune/bogatiile din prieteni lui. In anul 2011 nu cred ca se intampla asa ceva.

“Un om ar trebui sa se casatoreasca numai cu acea femeie pe care si-ar fi ales-o drept prieten, daca ar fi fost barbat.” In primul rand de ce un om ar trebui sa se casatoreasca numai cu acea femeie? Corect nu trebuia “un barbat”. Motto-ul acesta vrea sa zica ca barbatii ar trebui sa se insoare cu acea femeie care ar fi fost cel mai bun prieten al lor(daca ar fi fost barbat). Parca in casatorie era vorba de iubire, de jumatati, etc. Eu nu am auzit niciodata de vreun prieten.
Stii Zambilico, daca ai fi de acelasi sex cu mine ai fi un prieten extraordinar pentru mine. Deci vrei sa te casatoresti cu mine? Wtf?

Sursa. | Voi continua in alte posturi..

Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.