Opreste si priveste!


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  43
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Opreste si priveste!

  Asociaţia I.S. Drăgulescu invită craiovenii la cel mai mare “freeze mob” de până acum. Evenimentul “Pasul doi: Opreşte şi priveste!” va avea loc duminică, în Piaţa Mihai Viteazul din Bănie, iar timp de cinci minute craiovenii sunt asteptaţi să stea nemişcaţi şi să-i priveasca pe cei de lângă ei.

  Asociația I.S. Drăgulescu își propune ca prin această manifestare să reușească să atragă atenția cetățenilor asupra nevoii de deschidere și de comunicare inter-umană.“NU treceți prin viață fără să deschideți ochii și să vă opriți și să reflectați o clipă la ceea ce se afla în jurul vostru. Poate găsești exact ceea ce căutai în graba ta! Oprește si privește , 5 minute de nemișcare ce îți vor mobiliza sufletul și mintea! PASUL DOI de la Asociația I.S. Drăgulescu. Pentru că noi credem !”, a declarat Vlad Drăgulescu, preşedinte al Asociaţiei I.S. Drăgulescu.

  „Primul pas – Trăieşte pentru a da mai departe” s-a desfăşurat în septembrie 2009, tot în Piaţa Mihai Viteazul. Evenimentul a reunit peste 70 de tineri voluntari care au realizat un moment de dans de 30 de minute cu aparenţa unui fapt întâmplător care a avut menirea de a surprinde trecătorii şi a-i sensibiliza în sensul îmbunătăţirii relaţiilor inter-umane şi a comunicării.

  Sursa: www.lupamea.ro

 2. #2
  Rocker Imhotep's Avatar Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Imhotep este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  10-05-2010
  Locaţie
  St. Mesmin
  Sex
  M
  Mesaje
  1,465
  Mesaje bazar
  1
  Putere Reputatie
  29
  Reputatie
  3351
  Puncte CF
  75.0
  Usergroups:
  fain!
  "Nu înţelegi un lucru pe deplin decât dacă poţi să i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,442
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  daca se va gandii si pozitiv,va fi un Bine
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: