Comunicat Universitatea Craiova


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Comunicat Universitatea Craiova

  FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA comunică faptul că decizia numărul 2, din 9 februarie 2011, de desfacere a contractului de muncă a domnului Victor Piturcă, a rămas definitivă.

  Decizia luată de FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, de desfacere a contractului de muncă, pe motive disciplinare, în ceea ce-l priveşte pe domnul Victor Piturcă a rămas definitivă si irevocabilă, prin neatacare de către domnul Victor Piturcă.
  Având în vedere prevederile legii cu privire la astfel de situaţii, o decizie care priveşte desfacerea contractului de muncă al unui angajat şi care nu este contestată în termenul legal, devine irevocabilă şi inatacabilă.
  Astfel stând lucrurile, contractul de muncă cu numărul 180/23.09.2010 şi înregistrat la ITM Dolj sub numărul 32148/23.09.2010 a fost desfăcut din culpa exclusivă a domnului Victor Piturcă.
  Având în vedere situaţia dată, FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA va iniţia în instanţa de judecată o acţiune de răspundere patrimonială împotriva domnului Victor Piturcă.  FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Nu o sa se rezolve nimic oricum..
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: