Imi ziceau cateva persoane care au citit aproximativ tot blogul, ca acum ceva timp ziceam ceva, iar dupa un timp ziceam exact opusul. Ziceau mai degraba ca ma contrazic singur. Mie mi se pare ceva normal sa-ti schimbi parerea. Oamenii asta fac nu? Acum ceva timp erai posesiv, gelos, rautacios, indiferent, etc. Iar astazi esti total diferit. Oamenii se schimba si e normal sa faca asa. Dupa un timp poti sa realizezi anumite lucruri, care ieri erau niste lucruri de care chiar nu voiai sa auzi, si tineai la parerea ta. Poate in trecut nu suportai o anumita persoana. Poate ai auzit de la altcineva ca te vorbeste de rau, sau poate ti-ai facut o impresie proasta despre ea de la altcineva. Si azi ai avut ocazia sa cunosti aceea persoana si ti-ai schimbat parerea. Din dusmani ati devenit prieteni. Nu e ceva normal? Unii oameni nu prea accepta sa fie cunoscuti. Oricum majoritatea mereu daca iti ofera sansa sa-i cunosti, mereu o sa fie o parte care o tin numai pentru ei. Mereu o sa lase o parte din ei necunoscuta de nimeni. Fiecare lasa sa fie cunoscut atat cat vrea sau atat cat considera ca trebuie sa cunosti despre el.
Important este ca oamenii se pot schimba. Chiar daca e greu sa-ti schimbi obiceiurile, in principal oricine se poate schimba. Oamenii te judeca dupa aparente si fara sa te cunoasca. Dar cine nu face asta? Cred ca toti ati avut ocazia sa vedeti pe strada o anumita persoana si sa comentati despre ea, si dupa un timp sa ajungeti sa va intelegeti foarte bine. Comentezi ca se imbraca foarte prost. Dar nu stii ca el isi da banii pe ce vrea, asta fiind o parte buna. Dar nu toti au bani asa multi.
Mai sunt un tip de oameni care se inchid in ei. Au doar un grup restrans de prieteni. Si mereu sunt impotriva celorlalti si nu mai accepta pe nimeni. E pacat sa nu socializezi cand ti se ofera ocazia si sa nu-ti maresti grupul de prieteni fiindca pana la urma ramai singur. Si nimic nu-i mai trist decat sa fi singur nu?
Daca mereu stai sa le urmaresti defectele celor din jur. O sa-ti faci o parere proasta despre toti si chiar nu este un mod foarte bun de a vedea lucrurile. Daca cauti sa vezi lucrurile bune pe care le are fiecare persoana atunci vei vedea lucrurile diferit.Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.